2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست

بیری واردی چوکتان ایزی کالدی کالپده جامیمین داملاسیندا دوریورموش اوردا سانکی بیر دوشمانجاسینا سِوِمِزمیسین آشکی باغلایامازمی گونلومون باحچه سینده کانادیم کیریلدی باک یاموروم اُل یا یوزومه توکِندیم چوک یارالاری آچان داغیلمییور ایچیمدکی دومان سِن ایسترسن یانالیم اُ زامان گِل آرتیک یوک یورِیی دوکونان

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

میانِ ما و تو مویی علاقه بود؛ گسستی...! تقدیم به دوقلوها😶🌹🌹🌹بلد نیستم تگ کنم به روم نیارین

🌹❤

ممنون اجیی ......

اره بخصوص اسم من که خیلیم بلند بالا ...

اجی من برم دیگه ...

اومدم سر بزنم که زدم 

بمونم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم 😂

میام یه سر توی خصوصی میزنم به بچه ها 😊

خدانگهدارررر فعلا تا 

۴ شهریور ...البته اگه عمری باقی موند ..

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم به زبون خودم برگردوندم 😐😐حالا ترجمه کن

نه بخدا سختمه...داشتم به زبون بلند میخوندم پسرام خندیدن..

در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                   گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید .....
🌹❤ ممنون اجیی ...... اره بخصوص اسم من که خیلیم بلند بالا ... اجی من برم دیگه ... اومدم سر بزنم ...

آره من حفظیاتم دچار مشکل شد با کاربریت😂😂

خدا به همراهت خانم خانوما 😍❤❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

نه بخدا سختمه...داشتم به زبون بلند میخوندم پسرام خندیدن..

بیا اینم فارسیش تنبل خودم 😂😂

فدای گل پسرا لبشون خندون دلشون شاد😍😍

یکی هست که خیلی وقت است ردش بر روی قلبم مانده است در چکه‌های پنجره شیشه‌ای من در همانجا ایستاده است طوری که انگار دشمنم هست توانایی عاشق شدن نداری؟ نمی‌توانی عشق را به باغچه دلم ببندی ببین که بال‌هایم شکسته اند، مثل باران باش و به صورت ببار دیگر تمام شده ام، ای کسی که زخم‌های زیادی را باز کرده‌ای ابر درونم پراکنده نمی‌شود اگر بخواهی، آن وقت آتش خواهم گرفت پاشو بیا که دیگر کسی نیست که قلبم را لمس کند

آره من حفظیاتم دچار مشکل شد با کاربریت😂😂 خدا به همراهت خانم خانوما 😍❤❤

😊👋

اهل خونههه خدانگهدارررر 

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
بیا اینم فارسیش تنبل خودم 😂😂 فدای گل پسرا لبشون خندون دلشون شاد😍😍 یکی هست که خیلی وقت است ...

وای چه قشنگ😍😍😍کپی کردم

در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                   گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید .....
اوکی ممنون.

درد است که با نسیم گرمی برود
آنکس که بخاطرش به طوفان زده‌ای

🔻فرامرز_عرب‌عامری

دلم گرفته از این ساده تر چه باید گفت ؟!

کنار پنجره با چشم تر چه باید گفت؟!

قرار ما سر ساعت کنار دلتنگى...

فقط بگو که به وقت سفر چه باید گفت؟

براى شرح سفر با زبان شعر و غزل ..

زلال و صاف و رُک و مختصر چه باید گفت؟

قطار رفتن تو لحظه اى درنگ نکرد

به ساربانِ چنین خیره سر چه باید گفت؟

نگاه مادرم اینبار از پدر پرسید...

به این جوانکِ پر شوروشر چه باید گفت؟

دل گرفته و اشک روان ، صداى بنان..

میان ناله ى مرغ سحر چه باید گفت؟😔❤