2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست
واقعنی😍😍😍😍😍😍 پس امروز شروع کنم  یه متن ۱۰ خطی بنویسم ..😁 ببینم چیکار میتونم بکنم  ...

تو میتونی من بهت ایمان دارم😎😎😎

میام میخونم😍😍😍😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
ابجی زینب خوبی😍 صبحت بخیر باشه ....🌹🌹🌹

سلام عشقم صبح زیبایت بخیر 😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘خوبی؟

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو میتونی من بهت ایمان دارم😎😎😎 میام میخونم😍😍😍😍😍

باش😍

گزاشتم حتما 

تگتون میکنم 

😍

امروز قراره جهاز داییم رو بچینیم خدا کنه وقت بکنم 

نشد فردا 

...یه وقت بد قول نشم 

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
جووون عشقم❤

🌹🌹🌹🌹

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلام عشقم صبح زیبایت بخیر 😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘خوبی؟

قربونت بشم ...خداروشکررر خیلی خوبم 😍

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
قربونت بشم ...خداروشکررر خیلی خوبم 😍

خدانکنه عزیز دلمم عالیی😍😍

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

احبيني بلا عـقـد

بدون هیچ ترسی من را دوست داشته باش
وضيعي في خطوط يدي

و در لابه لای خطهایی که در کف دستان من وجود دارد ناپدید شو
احبيني لاِسبوع لِايام لِساعات

من را برای یک هفته , برای چند روز و حتی برای چند ساعت دوست بدار

فلست انا الذي يهتم بالابد

زیرا من آن کسی نیستم که برای ابدیت اهمیت قائل باشم

احبيني احبيني

دوستم داشته باش , دوستم داشته باش

تعالى واسقطي مطرا على عطشي وصحرائى

بیا و همچون قطره های باران بر تشنگی و خشکی که درصحرای من وجود دارد ببار 

وذوبي في فمي كالشمع وانعجبي باجزائي

و همچون شمع دربین لبهایم بسوز و با روح من یکی شو 

احبيني احبيني

دوستم داشته باش , دوستم داشته باش

حیاط خونه مامان بزرگم 😁

دمپایی صورتی دل منو رو بردی 😂😂😂😂😂😂😂

گفتم اظهار وجود کنم تو عکس 😂

موفقیت یعنی   

اینکه اغلب بخندی و زیاد بخندی،

اینکه هوشمندان به تو احترام بگذارند

و کودکان با تو همدلی کنند،

اینکه تحسین منتقدان منصف را بشنوی

و خیانت دشمنان دوست نما را تحمل کنی.

اینکه زیبایی را درک و تحسین کنی،

در دیگران بهترین ویژگیها را ببینی و بیابی،

و دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفتی، تحویل دهی:

خواه با فرزندی خوب،

خواه با باغچه ای سرسبز

و خواه با بهبود شرایط اجتماعی.

حتی اگر بدانی

یک نفر، با بودن تو، ساده تر نفس کشیده است، 

تو موفق شده ای…

منبع: آیه های زمینی - امرسون 

(بر گرفته از نوشته های دکتر شعبانعلی)

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
موفقیت یعنی    اینکه اغلب بخندی و زیاد بخندی، اینکه هوشمندان به تو احترام بگذارند و کود ...

ابجی جونمی

بهتری ؟؟حالت خوبه؟؟

حیاط خونه مامان بزرگم 😁 دمپایی صورتی دل منو رو بردی 😂😂😂😂😂😂😂 گفتم اظهار وجود کنم تو عکس 😂

اوخیییییی

اوخیییییی

😁😁😁

ابجی جونمی بهتری ؟؟حالت خوبه؟؟

ممنون گلم. الحمدالله کما هو اهله 💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اگر باغ نگاهم پر ز خار است، گلم تاراج دست روزگار است به چشمانت قسم، با بودن تو، زمستانی ترین روزم ...

ما را ز درد عشق تو با کس حدیث نیست
هم پیش یار گفته شود ماجرای یار