2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19804 بازدید | 3561 پست

دلتنگم و دیدار تو درمان من است

بی رنگ رخت زمانه زندان من است

بر هیچ دلی مبـاد و بر هیچ تنی

آنچ از غم هجران تو بر جان من است

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

من یچی بگم باور میکنی؟ تاحالا تو عمرم ویس نفرستادم هرگزززز نمیدونم چرا

🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

@بانو_تسنیم۸۰ امروز تو چالشش یه سره رفتم ویس دادم😂😂🤣🤣🤣ادیتش کردم بچه رو

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانم هااااا 

دخملیاااا

قشنگاااا 

عاقا تاپیکه شعره بخدااا شعر بزارید بخونیم حالمون خوب شه تحلیل کنیم 

من فردا یه دورهمی برای شماها میزنم قول میدم 😩😩😩😩😩😐😐😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عاقاااا نفس و بچه ها هی میگفتن زینبه تو متوجه نشدی حرف زدنمو مسخره میکرد🤣😂🤕🤕🤕🤣🤕😂😂😂🤕🤕🤕🤕 ...

چ بدونم 

مگه فقط تو زینبی 

گفتم شاید یکی دیگس 

بعدشم دیگه وسطاش رفتم 

نفهمیدم توء خبیثی 

وایسا حالتو بد میگیرم 😜

خیلی عااالی بود ❤ بنظرم اون قسمت اخر مث نامه شد کاش یجور دیگه مینوشتی 

اها 🤔

اره ....اینم حرفیست 😁

چشممم 

ممنون وقت گزاشتی خوندی اجیی

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
خانم هااااا  دخملیاااا قشنگاااا  عاقا تاپیکه شعره بخدااا شعر بزارید بخونیم حالمون خوب ش ...

اخ نفس 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
😔 یک شب برایش تا سحر «گلپونه‌ها» خواندم تنها به لبخندی مرا دیوانه می‌دانست فردای آن شب رفت فهم ...

وقت است که بنشینی و
گیسو بگشایی؛
تا با تو بگویم
غم شب‌های جدایی..

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕 @بانو_تسنیم۸۰   امروز تو چالشش یه سره رفتم ویس دادم😂😂🤣🤣🤣ادیتش کردم بچ ...

ارههه😑😑😑😑

منم خواب بودم 

هی باید 

صدای شمارو میشنیدم 😑😑😑

کنار گوش من بود 

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
اره چه شپشی  😂😂😂😂

شپش مگه نوع داره😂😂😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

من اگر فاش نکردم بی تو

قصه ای بی نامم

خنده ای سر در گم,عشق بی انجامم

تو ولی عاشق باش❤

من اگر فاش نکردم که دلم سایه ای گم شده در خنده ی توست

کوچه ای فرش ز چشمان تو است

تو ولی عاشق باش...❤

من اگر فاش نکردم که تو را

مثل مشقی ساده

مینویسم هر شب

روی تقدیر دلم,

تو ولی عاشق باش❤

من اگر فاش نکردم که دلم

ترکی از غم دلتنگی‍‍ه توست

و بلوز مژه هایم همه از سادگیه من و دل سنگیه توست

تو ولی عاشق باش..❤.

تو که این خط خطیه راز دلم را خواندی و چه ساده

تپش قلب مرا با نفست ترساندی

و گذشتی و نماندی که دلم

همه عمرش را

در پی داشتن چشم تو اواره شود!🍁🍁🍁

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام نفس خودم  چطوری شما ؟؟؟😍😙

فدات تو خوبی عشق جااان😍😍😍👋

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
شپش مگه نوع داره😂😂😂

😂😂

نمیدونم والا

من اگر فاش نکردم بی تو قصه ای بی نامم خنده ای سر در گم,عشق بی انجامم تو ولی عاشق باش❤ من اگر فاش ...

😍😍😍😘😘😘❤❤👋👋👋