2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19800 بازدید | 3561 پست
ننم که اصن نامادری کوزته😐 باز به مرام خاله ام والا 😂😂♀‍🤦🏻

@benimai    نامادری کوزت بیا بچت رو تحویل بگیر

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شلام شلام عشق من شوتوره؟😁😁😁

سلام عشق جااااان خودم😍😍😍فدات بد نیستم😂👋تو چطوری خانوم خانما😍😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
سلام لبخند را تو بیاور  شعر تازه را من دم میکنم  در فنجان حس زندگی می‌ریزم  می‌نش ...

چه قشنگ‌😍

تو پنهان کن خودت را درمیان نقطه ها اما
بدان من دوستت دارم، سه‌تا‌نقطه، به این معنا:

که تاهستم، که تاهستی، که تاهستند عاشق‌ها
شوَم مست ازلبِ لعلَت، "اَدر کأساً و ناولها"

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
اقا من با شماهابهترین خط تیره ای هستم که میتونم باشم 😍😀

_ خوشبختی اینه کسیُ داشته باشی
که رفتنُ بلد باشه، ولی نره؛
کسی که شاید جای دیگه خوشبخت تر باشه،
ولی عاشق در کنار تو بودنه، حتی اگه ...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ناز کنی نظر کنی 

قهر کنی ستم کنی 

گر که وفا گر که جفا

از تو حذر نمیشود 

داغی که دارد این دلم 

داغ تو و خیال تو 

بی همگان به سر شود 

بی تو به سر نمی شود!!!!

🎲🎲🎲

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

خود آهوانه به دام من آمدی تو، وگرنه

من اين بهار؛ در انديشه ی شكار نبودم ...

@نیکی_1995 نفسم♥️♥️💖💖

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
عالی بیست بیست..منا نگاه کن..شاد باش🤣🤣🤣👋مرده شور هرچی غمه😂

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

سلام عشق جاااااااان..رو نداره..ندا بده..خودم میزنگم🤣🤣🤣پولم از پارو بالا میره😂😂میگفتی..میزنگیدم ...

😅😅😅

نبابا اون دفعه شما زدی ...

نوبت منه این دفعه 

خدایی من به این پرویی 

نمیدونم 

چرا پشت تلفن اینجوری خجالتی میشم 😐

حتی حضوری هم اینجوری نیستما 😐

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
@benimai      نامادری کوزت بیا بچت رو تحویل بگیر

صداش نکن نکن زن عمو 

الان میاره ظرفا و لباسا رو‌می ریزه رو سرم 😩😩😩😩😩😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😂😂😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
سلام عشق جااااان خودم😍😍😍فدات بد نیستم😂👋تو چطوری خانوم خانما😍😂

ان شالله همیشه خوب باشی😂😂😍😍

مررررسی عزیزدلم منم بد نیستم😍

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
😅😅😅 نبابا اون دفعه شما زدی ... نوبت منه این دفعه  خدایی من به این پرویی  نمیدونم&nb ...

تو و خجالت؟؟؟  

ن بابا

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///