2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

چون اصلا آدم ی نیستم،بتونم تو یه شرایط ی قرار بگیرم که ندونم ‌چه خبره چقدر درد قراره بکشم ، دردهای سزارین خب قابل پیش بینی باشیاف و مسکن کنترل میشه،ولی من‌اصلن ‌نمیتونم مثلن ده دوازده ساعت تا یک روز جیغ بزنم درد بکشم،یعنی من یه معاینه واسه چک آپ میرم  دکتر زنان کلی معذب میشم تو دلم‌میشمرم کی تموم میشه، بعد جلوی اون همه آدم طبیعی زایمان کنم اصلن نمیتونم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من ازهردوش میترسم بیشترازطبیعیی

اگر لگنت مناسب باشه و بچه هم زبل باشه و پوزیشنش سفالیک باشه طبیعی خیلی راحت تر میشه بهترین خوبیش اینه که زودتر سر پا میشی. یه جای خوب بری میتونی. خدا هم شجاعت زایمان رو به مامانا میده. 

یه نی نی سالم و شاد تنها آرزوی این روزامه

میگم تو این اوضاع چقد تو بیمارستان نگهمون میدارن بعد زایمان؟؟

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
چون اصلا آدم ی نیستم،بتونم تو یه شرایط ی قرار بگیرم که ندونم ‌چه خبره چقدر درد قراره بکشم ، دردهای س ...

دقیقا منم همین حسودارم ازاینکه معاینه شم بیزارم حتی میخام برم سز هم سوندمیخان بزنن بدم میاو

اگر لگنت مناسب باشه و بچه هم زبل باشه و پوزیشنش سفالیک باشه طبیعی خیلی راحت تر میشه بهترین ...

نمیتونم ..اللن بعضی وقتالگداشو توازنم احساس میکنم خیلی اذیت میشم چه برسه بخادکانل ازونجادرارد