2777
2789
عنوان

فیزیک کوآنتوم

2669 بازدید | 28 پست

یک دبیری می گفت میشه با فیزیک کوانتوم به آینده سفر کرد مثلا یک گاری رو تونستن غیب کنن بعد یک جا دورتر پیداش کردن ولی سالم نبوده می گن اگر با انسان این کارو کنن به دلیل سرعت بالا ذرات بدنش از هم باز میشه آیا اینا حقیقت داره آخه کسی که این حرفا رو میزد تخیل پرداز نبود

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@arniiika       خورااك خودته😍😍😂😂 الان جوابتو ميدع اسي جان @_babyfac ...

پروفایلتون زیباست

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

ببین فیزیک‌کوانتوم و نظریاتش و حالا اثباتش و غیره که خیلی بحث حرفه ای و تخصصی هستش ولی جدا از کوانتوم در نظر بگیرید که اگر همچین اتفاقی توی سطح جهان میفتاد چه صدایی میکرد پس بیشتر شبیه یک فرضیه است نه حتی خیال بافی 

ببین فیزیک‌کوانتوم و نظریاتش و حالا اثباتش و غیره که خیلی بحث حرفه ای و تخصصی هستش ولی جدا از کوانتو ...

خیلی ممنون ولی ای کاش روش تحقیق می کردن چون ایشون می گفت این مال دانشمندان قدیمیه و چون خطرناک بوده ادامه ندادن

ببین فیزیک‌کوانتوم و نظریاتش و حالا اثباتش و غیره که خیلی بحث حرفه ای و تخصصی هستش ولی جدا از کوانتو ...

دقیقا من چند روزه دارم سایتهای اصلی منتسب به ساینس آلرت،دیسکاوری و امثال هم رو زیر و رو کردم اصلا کلا نظریه جهان موازی و اینارو خود پروفسور گورهم رییس بخش تحقیقات ذره بنیادی ناسا که بهش نسبت دادن رد کرده ،گفته اینا شایعات و شیادی رسانه ها و مجلات زرده و ما اصلا دیتایی مبنی بر جهان موازی دریافت نکردیم

این چیزی ک میگی من قبلا راجع ب تسلا شنیده بودم ک تونسته همچین اختراعی بسازه دقیقا عین همین رو

کشوری که اسم قبرستوناش بهشته,معلومه مردمش تو چه جهنمی زندگی میکنن_آنچه ب دور خورشید میچرخد زمین نیست،جنایت است.
خیلی ممنون ولی ای کاش روش تحقیق می کردن چون ایشون می گفت این مال دانشمندان قدیمیه و چون خطرناک بوده ...

ببینید از زمان جنگ جهانی دوم میگفتن که هیلتر و ارتش نازی ماشین زمان ساخته خب این حرف بیخودی بیش نبوده و این جور مسائل معمولا زاییده ی ذهن فرضیه پرداز هاست بنظرم با توانایی امروزه کاملا ناتوانیم 

سرعت بالا باعث میشه جسم ادم بسوزه

اینشتین گفته با دستکاری الکترون های معلق در هوا میشه در زمان سفر کرد 

کشوری که اسم قبرستوناش بهشته,معلومه مردمش تو چه جهنمی زندگی میکنن_آنچه ب دور خورشید میچرخد زمین نیست،جنایت است.
دقیقا من چند روزه دارم سایتهای اصلی منتسب به ساینس آلرت،دیسکاوری و امثال هم رو زیر و رو کردم اصلا کل ...

کلا خود فیزیک کوانتوم هم پر از ابهام هستش که هی رد کردن هی قبول کردن مثل‌ قضیه ی سوپرپوزیشن بنظرم با علم بنده ممکنه دروغ نباشه ولی نظریه پردازی و شاخ و برگ دادن بهش زیاده و اینکه خب ممکنه خیلی چیزا پابلیش نشه 

راجع ب دنیاهای موازی تاپیک بزن بحث خیلی جالبیه هرچقد بگی بازم کمه