2777
2789
عنوان

لكه بيني 😭😭😭

245 بازدید | 17 پست

هفته ششم هستم امشب رابطه ي بدون دخول داشتيم با همسرم ، بعدش دچار لكه بيني شدم دارم ميميرم از نگراني

اين وقت شبم نميشه رفت سونوگرافي

آيا نشانه ي سقط؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش عزیزم ایشالا که چیزی نیست. اگر شیاف پروژسترون داری بذار صبح زود هم برو دکتر. خیلیا تو بارداری خونریزی دارن من خودم خونریزیم از پریود هم بیشتر بود اما با قرص و شیاف خوب شدم. الان هم استراحت مطلق باش بلند نشو از جات. اگر خونتون پله داره خواستی بری دکتر با احتیاط برو و خیلی اروم. 

یه نی نی سالم و شاد تنها آرزوی این روزامه

اکثر خانما تو هفته 6 بارواری لکه بینی دارن، بیشترشونم طبیعی هست. قوی باش گلکم، استرس نداشته باش، تا فردا بری دکتر برات آزمایش بنویسه، تو یه مامان عالی میشی، نی نی هم سالمه ایشالا

همسرم نميره ميگه دكتر نگفته شايد خطر داشته باشه😭 چند تا لكه خيلي كم بود الان قطع شد به نظرتون ممك ...

نه . 

دو دلیل داره 

یک عروق رحم الان نازکه و باعث خونریزی میشه 

دو  ممکنه از جفت باشه . 

باید شیاف بزاری الان اونم از مقعد . تا صبح هم دراز بکشی تا جذب بشه . جای بچه رو سفت میکنه .

فقط یک عدد   

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

دوستاي مهربونم ممنون از راهنمايي هاتون

من ديشب رفتم بيمارستان و تا صبح اونجا بودم سونو شدم و چون قلب جنين تشكيل نشده بود هنوز گفتن نميتونيم شياف پروژسترون هم بديم

فقط بايد استراحت كني دوباره بياي سونو

ميشه بگيد چه كارهايي ميتونم انجام بدم كه برام خوب باشه؟

خواهش ميكنم دعا كنيد اين لك بيني تموم بشه و حال ني ني خوب باشه

دوستاي مهربونم ممنون از راهنمايي هاتون من ديشب رفتم بيمارستان و تا صبح اونجا بودم سونو شدم و چون قل ...

واقعا گفتن شیاف نذار؟  پس چقدر خوب ک حرف ما رو گوش نکردی و شیاف نذاشتی. واقعا ک میگن از هیچکس جز دکترتون مشورت نگیرید، درسته. الانم هرچی اونا گفتن انجام بده. تو فقط استرس نداشته باش. دعا میکنیم ک بچه ت سالم بیاد بغلت

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞