2777
2789
منم نی نی اول پریما میگرفتم ، ولی الان منصفانه نیست قیمتش🤦🏻‍♀️

کانفی برای هر دوتا بجه هام استفاده کردم 

عالی 

پشتش بلنده وقتایی که نی نی نفخ داره پی پی کنه به لباسش نمیزنه قواره اش به نسبت سایز نولفیکس و .. بزرگتره

بچه نمیسوزه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم صبر کنید تا به دنیا بیاد ، بیشتر نخرین ، من تو نی نی اول هر چی خریده بودم دور ریختم ، چون حس ...

پسرم یک سالش تمومه تا دو ماه بعدشم پوشک دارم تو خونه.نخری هم گرونتر میشه.اوایل مولفیکس و مای بیبی می بستم.بعدش خواهر ببم می بست منم کلی ببم گرفتم.بی بی کینگ و کوکومی هم تو جشنواره گرفتم از همشون می بندم براش حساسیت نداره به هیچ کدوم.

آخه میگن نم پس میده

نه والا من ۴ ساله استفاده کردم به شدت راضی هستم

میتونی بسته کوچیک بخری تست کنی فکر کنم نهایت ۵ هزار تومن با مولفیکس فرق داشته باشه 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را