2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

51 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

دوماه ونیم  پیش تو هفته 7 بارداری سقط کردم

بدون خوردن قرص خاصی تو خونه سقط شد

ماه بعدش پریود شدم

الان یک هفته از زمان پریودم گذشته هنوز نشدم

جلوگیری داشتم، امروز بی بی چک گذاشتم منفی بود علائم بارداری ندارم فقط سر سینه هام درد میکنه

نمیدونم علت تاخیر چیه، سابقه نداشته 

لطفا اگر اطلاعاتی دارین بهم بدین ممنون میشم

منم دقیقا دو ماه پیش همچین شبی توی ۴ماه مجبور به سقط پزشکی شدم،بعد از کورتاژ یه بار پریود شدم،هنوز پریود دوم رو نشدم ببینم تنظیمش چطوریه

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیزم پس احتمال داره علتش سقطم باشه مرسی عزیزم انشالله ب زودی یه بارداری موفق داشته شی

فدات عزیزم،همچنین تو💗

آخی عزیزم پس احتمال داره علتش سقطم باشه مرسی عزیزم انشالله ب زودی یه بارداری موفق داشته شی

راستی عزیزم احیانا بقایا نداشتی؟

راستی عزیزم احیانا بقایا نداشتی؟

چرا فقط یک سانت که با پریود قبلم اونم دفع شد، دوباره سونو دادم گفت چیزی نیست دیگه

فقط یه چیزی نگرانم میکنه تو این سونو آخریه یه اشاره کوچیکی به تنبلی تخمدان کرده بود ک دکتر گفت احتمال داره بخاطر سقط باشه ک همچین چیزی نشون داده، 

اصلا من هیچ مشکل زنانه ای خداروشکر نداشتم تا بحال نمیدونم این چی بود دیگه

نه منظور دکتر این بود ک شاید سقط باعث یه ناهماهنگی شده ک اینونشون داده

انشاءالله که چیزی نیست و به زوری پریود میشی،ولی میتونی مثلا یه ده روز دیگه صبر کنی ببینی چطور پیش میره،بعد برو پیش دکترت