2777
2789
عنوان

فقر یعنی...

196 بازدید | 23 پست

فقر اینه که ۲ تا النگو توی دستت باشه و ۲ تا دندون خراب توی دهنت؛

فقر اینه که روژ لبت زودتر از نخ دندونت تموم بشه؛

فقر اینه که شامی که امشب جلوی مهمونت میذاری از شام دیشب و فردا شب خانواده ات بهتر باشه؛

فقر اینه که ماجرای عروس فخری خانوم و زن صیغه ای پسر وسطیش رو از حفظ باشی اما تاریخ کشور خودت رو ندونی؛

فقر اینه که وقتی کسی ازت میپرسه در ۳ ماه اخیر چند تا کتاب خوندی برای پاسخ دادن نیازی به شمارش نداشته باشی؛

فقر اینه که توی خیابون آشغال بریزی و از تمیزی خیابونهای اروپا تعریف کنی؛

فقر اینه که ورزش نکنی و به جاش برای تناسب اندام از غذا نخوردن و جراحی زیبایی و دارو کمک بگیری؛

فقر اینه که در اوقات فراغتت به جای سوزاندن چربی های بدنت بنزین بسوزانی؛

فقر اینه که با کامپیوتر کاری جز ایمیل چک کردن و چت کردن و موزیک گوش دادن نداشته باشی؛

فقر اینه که کتابخانه خونه ات کوچکتر از یخچالت باشه؛

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقر یعنی با انگشت کثیف خودت ب عیوب دیگران اشاره کنی

احسنت👏👏

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
فقر اینه ک ر.... بشه بزرگ مملکتت😁😁😁

فقر یعنی که جوونی کردن تو واظهار نظر خیلی معذرت میخوام بی جای تو باعث جهالت شما بشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

چند درصد مردم میتونن ماهانه هزینه کنن واسه کتاب؟؟؟؟؟

چند درصد مردم میتونن هرشب بهترین غذاهارو مثل مهمونی هاشون بپزن و بخورن؟؟؟؟؟؟؟

چند درصد مردم همه ی داراییشون همون دو تا النگوی توی دستشونه؟؟؟؟؟؟؟؟

چنددرصد مردم انقد مرفه و راحت و در یک کشور پر از امکانات زندگی میکنن که وقت داشته باشن از تاریخ مملکتشون ریز به ریز باخبر باشن،وقتی صبح تا شب جون میکنن واسه یه لقمه نون....

فقر یعنی مملکت پر از دارایی باشه ولی تابستونا اب و برق قطع بشه...

فقر یعنی همه ی ملت پشت یه ادم بایستن و انتخابش کنن و اون ادم دزد از اب دربیاد....

تا زمانی که اکثریت جامعه گرسنه هستن،جایی برای فرهنگ و تاریخ باقی نمی مونه...

فقر یعنی شعار الکی دادن.... فقر یعنی تا کفش کسی رو پا نکردی،قضاوتش نکن... 

من میخوام قبل شما را امر به معروف کنم

؟؟

اجازه هست

🙄اهوم

🙄اهوم

اگر بخواهی در مسیر زندگی بهترین ماجراها را داشته باشی پس انتخاب هایت را بهتر کن .

با اگاهی و از روی فکر انتخابی کن که پیامد ان اتفاقات و ماجراهای خوب باشد.

تو مسئول زندگی خودت هستی و خودت پاسخگوی عملکردهایت

اگر منتظر بهترین ها هستی ،خودت را با بهترین و هوشمندانه ترین انتخابها مدیریت کن.

هر انتخاب برایت ماجرایی را رقم خواهد زد که یا ان را جز اثار برتر زندگیت ثبت خواهی کرد یا جز بدترین های کارنامه ات خواهد شد.

رزومه ات را با انتخاب های خوب بهتر کن

در ضمن حجابت را هم رعایت کن 

حرف ناجور بزنی نه منتظر جایزه باش نه سکوت