2777
2789
عنوان

بیاین گند زدم😓

201 بازدید | 15 پست

امروز خیلییی بد حرف زدم با بابام. عذاب وجدان دارم😟

من رو موهای دخترام خیلی حساسم. بعد بابام امروز حسابی کوتاه کرد موی دخترمو. می‌گفت اذیت میشه بچه هوا گرمه. ولی خیلی بد زده و موهاش واقعا زشت شد 😭چند بارم مامانم گفته بود ک کوتاه نکنه. گوش نکرده بود. منم اونقد عصبانی بودم. دعوا کردم باهاش. خیلی بد نه ها. ولی کلا ما خیلی احترام نگه میداریم.ب بزرگترا. تو. نمیگیم 😟. خلاصه مامانم و شوهرم بعدش دعوام کردن،. الان هم غصه موهایبچمو میخورم هم بابام. رفته بودیم شمال. حسابی بداخلاق بودم😔چقد بده اخلاق آدم مزخرف میشه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهای دخترت از دل بابات واجبتره...وای خداااا عجب فرزندی

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
عکس موهایدخترمو بذارم ببینید😭

عکس نمیشه گذاشت سایت خرابه

حالا عیب نداره گذشت دفعه دیگه یه چیزی برای بابات بخر معذرت خواهی کن موهای دخترت هم بلند میشه دیگه همینجوری که نمیمونه

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

پدربزرگه دیگه احساس کرده کار درستی داره برا نوه ش میکنه از رو دلسوزی بوده نباید خجالتش میدادی . ازش عذرخواهی کن . من حاضر بودم دنیارومیدادم پدرم زنده بود و بچه مو میدید و پارک میبردش باهاش بازی میکرد و .... از دلش دربیار سعی کن پیش همونا که ناراحتش کردی دلشو بدست بیاری گلم