2777
2789
عنوان

بیاین گند زدم😓

201 بازدید | 15 پست

امروز خیلییی بد حرف زدم با بابام. عذاب وجدان دارم😟

من رو موهای دخترام خیلی حساسم. بعد بابام امروز حسابی کوتاه کرد موی دخترمو. می‌گفت اذیت میشه بچه هوا گرمه. ولی خیلی بد زده و موهاش واقعا زشت شد 😭چند بارم مامانم گفته بود ک کوتاه نکنه. گوش نکرده بود. منم اونقد عصبانی بودم. دعوا کردم باهاش. خیلی بد نه ها. ولی کلا ما خیلی احترام نگه میداریم.ب بزرگترا. تو. نمیگیم 😟. خلاصه مامانم و شوهرم بعدش دعوام کردن،. الان هم غصه موهایبچمو میخورم هم بابام. رفته بودیم شمال. حسابی بداخلاق بودم😔چقد بده اخلاق آدم مزخرف میشه. 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

موهای دخترت از دل بابات واجبتره...وای خداااا عجب فرزندی

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

پدربزرگه دیگه احساس کرده کار درستی داره برا نوه ش میکنه از رو دلسوزی بوده نباید خجالتش میدادی . ازش عذرخواهی کن . من حاضر بودم دنیارومیدادم پدرم زنده بود و بچه مو میدید و پارک میبردش باهاش بازی میکرد و .... از دلش دربیار سعی کن پیش همونا که ناراحتش کردی دلشو بدست بیاری گلم

2827
2791
2779
2792