2777
2789
2790
2778

من فقط با چسب میخچه که روش قرص هست میخچه ام رفت با هیچ درمان دیگه ای نرفت 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

3 بار میخچه درآوردم هر 3 بار با این روش از بین رفت

گل میخک خشک رو بگیر رو آتیش وقتی داشت میسوخت بذار روش فشار بده تا ریشه ها بسوزه

2_3 بار انجام بدی میره

امیدوارم مشکلات همه ی عزیزانم تا ۹/۹/۹۹ برطرف بشه.😞بهترین ها رو واسه تون ارزو دارم💔

والا من کف پام بود اون چیز سیاهی که وسطشه با سنجاق دراوردم خیلی بلنده باید حواست باشه پاره نشه اون ریششه درش بیاری تمومه بعد چندهفته خوب شد

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!

من ۴ سال پیش ۴تا میخچه داشتم هرروشی رفتم جواب نداد چسب مایع سوزوندن کندن سوراخ کردن هرررکاری😐

تو نی نی سایت دیدم با روش گوجه آشنا شدم و دیگ نزدیک عروسیم بود تقریبا ک خلاص شدم از دستشون

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

ببین ! من دو سال تمام میخچه داشتم به چه بزرگی! جوری که نر و ماده شده کل پامو گرفته بود ! چسب و سیر و .... همش بیخوده ! از جراحی ام میترسیدم کلا سعی کردم بهشون نگاه نکنم دیگه ! یه روز پا درد گرفتم ، شوهرم رفت دمپایی طبی نسبتا گرونی خرید برام ، من اینو یکی دو ماه مدام تو خونخ پوشیدم ( همچنان نسبت به میخچه ها بی تفاوت بودم ) یروز پسرمو برده بودم دسشویی رو سکو‌ نشسته بودم یهو انگار یاد پام بیوفتم کف پامو دیدم موهای تنم‌سیخ شد !!!! کف پام صاااااااف صاف و صورتی شده بود ! مخم‌سوت کشید! یکم سرچ اینا کردم فهمیدم جریان خون مناسب تو پا باعث ازبین رفتن میخچه میشه .ین تجربه ی من بود . حالا بدون دمپاییام اصلا نمیتونمممم راه برم انقد که وابسته شدم همش تو خونه پامه .خدا سازندشو خیر بده

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
چه مارکی گرفتی؟؟ اونیکه من گرفتم فک کنم مارکش خوب نبود چند روز موند؟

مال چندسال پیشه یادم نیست عزیزم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
عه  چند ساعت گذاشتی روش؟؟

تا یکماه هرشب یدونه گوجه رو نصف میکردم میزاشتم رو میخچه ها با پارچه می بستم نایلون می کشیدم می بستم و تا صبح ک بیدار بشم می موند زیر پام

برا من بغل پام و زیر پام بود خیلی سخت بود گوجه رو روش نگه دارم تاصب هزار دفعه جاب جا میشد ولی ارزش داشت

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز