من فقط با چسب میخچه که روش قرص هست میخچه ام رفت با هیچ درمان دیگه ای نرفت
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین ! من دو سال تمام میخچه داشتم به چه بزرگی! جوری که نر و ماده شده کل پامو گرفته بود ! چسب و سیر و .... همش بیخوده ! از جراحی ام میترسیدم کلا سعی کردم بهشون نگاه نکنم دیگه ! یه روز پا درد گرفتم ، شوهرم رفت دمپایی طبی نسبتا گرونی خرید برام ، من اینو یکی دو ماه مدام تو خونخ پوشیدم ( همچنان نسبت به میخچه ها بی تفاوت بودم ) یروز پسرمو برده بودم دسشویی رو سکو نشسته بودم یهو انگار یاد پام بیوفتم کف پامو دیدم موهای تنمسیخ شد !!!! کف پام صاااااااف صاف و صورتی شده بود ! مخمسوت کشید! یکم سرچ اینا کردم فهمیدم جریان خون مناسب تو پا باعث ازبین رفتن میخچه میشه .ین تجربه ی من بود . حالا بدون دمپاییام اصلا نمیتونمممم راه برم انقد که وابسته شدم همش تو خونه پامه .خدا سازندشو خیر بده
چه مارکی گرفتی؟؟ اونیکه من گرفتم فک کنم مارکش خوب نبود چند روز موند؟
مال چندسال پیشه یادم نیست عزیزم
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن