2777
2789
عنوان

واکنش شما چی بود اگه...؟؟

104 بازدید | 12 پست

امروز روز پرکاری بود برام....برای یه مسابقه ی ورزشی انتخاب شدم و امروز خیلی تمرین داشتیم....ولی لباسم مناسب نبود و باعث شد تمام عرقسوز و زخم و زیلی شم...‌

اومدم خونه و ب همسرم گفتم.‌..گفت پماد بزن....واقعا حتی نمیتونستم راه برم همینجور پهن پهن راه میرفتم 😁 با این حال دو سه بار پاشدم واسش ابمیوه و کیک اوردم.‌.. و سایر خرده فرمایشات....بعد گفتم لباسم خوب نبوده اذیت شدم.گفت خب برو بخر....گفتم بدون تو؟؟تو نمیای؟؟

چون خب نزدیکمون مغازه نیست خودم ماشین ندارم و اژانش هم نمیذاره سوار شم باید با خودش برم خرید.....

اخرشبم ک رفت خوابید داشتم میگفتم اسیر شدم حالا چکار کنم.‌‌‌‌‌....محلم نذاشت....یه نیم ساعت بعد پرسید چطورته؟؟گفتم ممنون.گرفت خوابید

حالا شما ب من بگید....من نباید توقع دلجویی و یه ذره مهربونی میداشتم؟؟من پرتوقعم؟؟اگه هستم بگید تا لااقل انقد غصه نخورم ک همسرم بی احساسه بدونم مشکل خودمه....‌شما بودید چکار میکردید 

حالا نیاین توهین کنیداااا منم مثه خواهر کم تجربتون 

با خوبه پرسید چطورته‌ شوهر من نهایت بگه دیگه نرو ورزش 🥴

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی مردها این کارها رو بلد نیستن

خودت باید یادش بدی

بهش اعلام نیاز کنی

بهش بگی که الان چی میخای دقیقا

البته با خوش اخلاقی و ناز..نه با اخم و طلبکاری

کم کم یاد می گیره و دستش میاد

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
بعضی مردها این کارها رو بلد نیستن خودت باید یادش بدی بهش اعلام نیاز کنی بهش بگی که الان چی میخای ...

والا من طلبکاری نکردم....فقط داشتم راه میرفتم گفتپ اسیر شدم حالا چکار کنم....ک محلم نذاشت 

والا من طلبکاری نکردم....فقط داشتم راه میرفتم گفتپ اسیر شدم حالا چکار کنم....ک محلم نذاشت 

عزیزدلم

مگه من گفتم شما با طلبکاری گفتید؟

کلی گفتم

گفتم اگه خوش اخلاق اعلام نیاز کنید یاد می گیرن کم کم

باید بهش بگی که دلت میخاد الان چطور باهات رفتار کنه، چی بهت بگه، برات چه کار کنه...ولی اینها رو با مهربونی و خوش اخلاقی بگی

به عبارتی زن داری رو قدم به قدم خودت باید یاد بعضی از مردها بدی

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
چجوری مثلا عزیزم امشب چی باید میگفتم

عزیزم

می دونم که ما خانمها دوست داریم که نگفته نازمون رو بکشن

ولی وقتی مردی بلد نیست یا اهلش نیست چاره از نیست یک مدت کوتاه بیاییم یادشون بدیم تا بعد یک همر در حسرتش نباشیم

مثلا امشب شما دوست داشتی برات چه بکنه؟

پماد بیاره؟

پماد بزنه؟ 

خودش ببردت خرید؟

اینها رو خیلی مهربون و با ناز بهش می گفتی

مثلا فلانی میشه پماد رو از یخچال برام بیاری؟

میشه خودت برام پماد بزنی؟

ای کاش میشد خودت ببریم خرید ...بدون ماشین و آژانس با این حال برام خیلی سخته تنهایی برم...اصلا دوست دارم با تو برم

اینطوری اونم با برآوردن خواسته تو حس خوبی بهش دست میده

حس اینکه ی مرد خوب و عالی بوده واسه خانمش و تشویق میشه به این کارها