2777
2789
عنوان

بی بی چک،کمک😣😣😣

253 بازدید | 15 پست

خانما من الان ۹ روز از موعدم گذشته.روز سوم زدم منفی بود.روز هفتم و نهم زدم که تو این دو مورد آخر بعد از حدود ۱ساعت بی بی چکم هاله انداخت.الان چیه ینی؟بی بی چک بعد از ۱ساعت جوابش قابل اعتماد هست؟

خودم میگم اگهHCGنباشه چه لزومی داره بی بی چکم مثبت بشه تا اخر منفی میمونه دیگه😕

بعضی موقع ها خط تبخیر ادرار فکر میکنن که. مثبت شده 

الان یکی میزدی شاید لقاح دیر بوده 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو جعبش نوشته بعد ده دقه نامعتبره جوابه بعد تومیگی یه ساعت!!دوسه دقه طول میکشه جوابو نشون میده دیگه

مال من همیشه بعد هزار ساعتم هاله نمیندازه هاله صورتی یک ساعت بعدم بیوفته قبوله 

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
چی بگم؟😞گفتنیا رو گفتم دیگه منتظرم نظر شما هارو بشنوم عزیزم

عکسشو بده دیگ 

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
انجام دادم.نیومد😕قشنگ یه هالهءواضح افتاده

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️انشالله مثبته

اگه مدیکور هست الکیه

مدیکور اینجوریه که بمونه هاله میندازه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
😢😢😢😭😭😭😭😭مدیکوره

عزیزم حالا انشالله که شما باردار باشی

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم