2777
2789
عنوان

23 مرداد تولدمه 😍

124 بازدید | 16 پست

خوشحالی ینی تولدت نزدیک باشه😍😎

حالا دو دهه از زندگیم میگذره 🥰

یکسال پیرتر میشیم و ۲۰بهار زندگیمم میاد

تو اولین بهار زندگیم خدا بهترین مامان و بابای دنیا رو بهم داد😍👨‍👩‍👧

که کنارش یه داداش و خواهر که عین کوه پشتم بود و هستن بهم داد درسته خواهر و برادر تنیم نبودن ولی برام کم از خواهری و برادری کم نزاشتن منظورم بهترین دخترخاله و پسرخالمه که دنیامن😍👨‍👩‍👧‍

تو  ۱۷بهار زندگیم بهترین مرد روی زمین اومد توی زندگیم اومد و شد همه کسم😍💑❤💍

و بعدش خدا بهمون کوچولو های دوست داشتنی هدیه میده😍🥰

و حالا به بیستمین بهار زندگیم نزدیکم

تولدم مباااااااارک😍🥳🥰❤

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تولدت مبارک عزیزم😍✌🏻 ایشالا موفق و سلامت و سربلند باشی😊😚

مرسی عزیزم ❤😍

ممنونم عزیزجان❤🌹

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
عزیزم تولدت مبارک امیدوارم ارزوهات خاطره شن چه جالب ۲۳ روز تولدت یکی از  بهترین دوستام هم هست

مرسی عزیزجان چه جالب😍 تولدش مبارک🥳❤🌹

و اسمشم فاطمه س😍

پس همنام منه

شاید خودم باشم 😂😍

چند روز پیش هم تولد من بود

تولدت مبارک هم ماهی من  

ولی برام جالبه بیست سالته و این همه کار کردی,ازدواج و بچه و ...  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
چند روز پیش هم تولد من بود تولدت مبارک هم ماهی من     ولی برام جالبه بیست سالته و این هم ...

ن هنوز کوچولو نداریم منتظریم😂😁

قرباااانت مردادیا پرچم بالاااا❤🌹😍

تولدت با تاخیر مبارک😍❤🌹

😍❤❤سپاس از شما مهر بانو

قربووووونت❤🌹😍

نه اون ۱۶ سالش میشه😊❤

اها😂😍 ایشالا سلامت باشه و خندون

ن هنوز کوچولو نداریم منتظریم😂😁 قرباااانت مردادیا پرچم بالاااا❤🌹😍

پرچم مرداد که همیشه بالاس  مردادیا عشقن عشق  

انشالله انتظارت هر چه زودتر واقعی میشه و نی نی خوشگلت رو تو بغل میگیری  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡