2789
عنوان

شهدای کنکور

224 بازدید | 21 پست

بخدا کشتن مارو،الان اونایی ک کنکوری نیستن درک نمیکنن ولی باید کنکوری باشی و بفهمی چه کشیدیم ما

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
شما بچه داری؟

باردارم

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کنکوری نیستم ولی درکتون میکنم بخدا

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

هر کسی دنیا رو از چشم خودش و شرایطش میبینه

من.مادرم الان تو فکر مادرهایی هستم که بچه هاشون رو باید روانه کنکوری کنن که رعایت بهداشت درش معلوم نیست و چقدر استرس بکشن که مبتلا شدن یا نه

سخته

فکرم پیششونه

باور نمی کنم تو 24 ساعت اینقد احوالاتم عوض بشه ...

یاد دیشب میفتم چقد خوشحال بودم😞

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
یاد دیشب میفتم چقد خوشحال بودم😞

اصلا مهم نیس تعویق نشد درد اینه ک چرا حرف مفت میزنن

وای منم ...امروز رو گذاشتم واسه برنامه ریزی:(

😞😟امید دارم باز به تعویق اینا حرفاشون متغیره دائما

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
اصلا مهم نیس تعویق نشد درد اینه ک چرا حرف مفت میزنن

اره دیگه مسخره شدیم

اره به خدا از وقتی شنیدم گریه میکنم

دیروز برا یه ماه برنامه ریختم امروز باید تو۵ روز جمعش کنم 

بخدا دیگه نمیکشم نه اینکه نمیخوام بخونم انقد استرس دارم که هیچی یادم نمیاد 

الانم سرم درد میکنه نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

فقط کاش ارامشمون برگرده حداقل جمعش کنیم

واقعا بقیه نمیتونن درک کنن چقد استرس میکشیم😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                             

من درک میکنم واقعا چون سال کنکور خودم پر از استرس بود البته خانوادگی بود کل زندگیم تحت تاثیر قرار گرفت

شمام اهمیت ندین و برنامه ریزی ام نکنین هرچی هوس کردین بخونین دیگه شرایط برای همه یکسانه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲