بچه ها خیلی تحقیق کردم تو سایتا کرم های تاپ شرلی و نیو شرلی شنیدم خوبن میترسم مضر باشن چنتا ترکیب پماد و امپول هم بود که بعد یه مدت قطع کنی کسی راجب اینا میدونه کمکم کنه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم بیا تجربه خودمو بگم استفاده کن ایشالا خیر ببیننی من صورتم لک داشت لک جای جوش بودن البته هنه چی امتحان کردم بهترین روعن های گیاهی از ارگان بگیر تا روغن هسته انار جواب نداد رفتم دکترپوست جواب داد.دکتر به من یه پماد زینک اکساید داده با پماد ترتینوئین و کرم درمالیفت الان پوستم عالی شده
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
لک هم درمان داره ،آخه میگن باید جلوی لک شدن رو گرفت تا میشه وگرنه لک از بین نمیره
من از دی ماه فک کنم دارم میرم تازه رسیده بجای جوش(ازبین بردن جای جوش)فعلا ترمیم کننده داده،حتما کاری میکنه ک داده اولش گفت اول جوش بعدمیرسیم بجای جوش،ایشالله اونم حل بشه