2777
2789
عنوان

چه جوری صورتم سفید و بدون لک شه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3689 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هر کی میره میگه تاثیری نداشت

ولی من نتیجه گرفتم شاید طول بکشه ولی عمریه اساسی  مشکلتو حل میکنه من بعدازدی ماهه دارم میرم تازه رسیدم ک جای جوش،هرچیم بندزدم چیزی نشد

نه کرم صابون نیس خواهر.جلبک دریایی سرچ کن تو گوگل میبینی چیه.ولی شنید خیلی خوبه.من سفارش دادم دیروز ...

ایشالا که این نتیجه بده 

اگه خوب بود بگو منم بخرم 😄

خوشا دیدار ما در خواب ....

گلم بیا تجربه خودمو بگم استفاده کن ایشالا خیر ببیننی من صورتم لک داشت لک جای جوش بودن البته هنه چی امتحان کردم بهترین روعن های گیاهی از ارگان بگیر تا روغن هسته انار جواب نداد رفتم دکترپوست جواب داد.دکتر به من یه پماد زینک اکساید داده با پماد ترتینوئین و کرم درمالیفت الان پوستم عالی شده

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
استاترعزیز ایناکرمارواستفاده کنی پوستت سفیدمیشه لک چیزی پیدانیست دراولین فرصت که نزنی صورتت  بی ...

نمیدونم بخدا اخه اگه یه چی گیاهی باشه استفاده کنم خوبه چیزیو پیدا نمیکنم انقد قوی باشه

99.9.9تاریخ عقدمونه😍😍😘💋
گلم بیا تجربه خودمو بگم استفاده کن ایشالا خیر ببیننی من صورتم لک داشت لک جای جوش بودن البته هنه چی ا ...

باهم ترکیبشون میکنی؟؟طرز استفادشو بگو لطفا و اینکه پوستت روشن شد جای لک ها رفت؟؟

99.9.9تاریخ عقدمونه😍😍😘💋
ایشالا که این نتیجه بده  اگه خوب بود بگو منم بخرم 😄

انشاالله که جواب بده منکه خیلی امیدوارم.چشم حتما خبرت میکنم آبجی

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
شب باید استفاده شه؟قیمتش چقدره

فکر کنم الان حدود 50 باشه من پارسال خریدم 32ولی برا دست استفاده کردم پشت دستم لک های قهوه ای افتاده خیلی کمرنگ شدن 

حالا میخوام برا صورتمم بخرم 

صبح و شب باید بزنی

خوشا دیدار ما در خواب ....
لک هم درمان داره ،آخه میگن باید جلوی لک شدن رو گرفت تا میشه وگرنه لک از بین نمیره

من از دی ماه فک کنم دارم میرم تازه رسیده بجای جوش(ازبین بردن جای جوش)فعلا ترمیم کننده داده،حتما کاری میکنه ک داده اولش گفت اول جوش بعدمیرسیم بجای جوش،ایشالله اونم حل بشه

نمیدونم بخدا اخه اگه یه چی گیاهی باشه استفاده کنم خوبه چیزیو پیدا نمیکنم انقد قوی باشه

من رفتم دکترباکرماش صورتم خوب شده فقط بایدهمیشع ضدافتاب بزنم  خوب شد یادم اومدبرم بزنم بیام