2777
2789
عنوان

چه جوری صورتم سفید و بدون لک شه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3689 بازدید | 123 پست

منم لایک

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بنظرم فقط بروپیش متخصص خوب،من۴سال انواعه روشاروامتحان کردم خوب میشد ولی باز مثله اولش میشد ولی ...

لک هم درمان داره ،آخه میگن باید جلوی لک شدن رو گرفت تا میشه وگرنه لک از بین نمیره

چجوری قاطیش میکنی؟

يه قاشق ماست كم چرب با يه قاشق نشاسته قاطي كن هم بزن نشاسته حل شه بعد با پنبه بزن رو صورتت بزار نيم ساعت بمونه خشك ميشه بعد با اب ولرم بشور بعد با اب سرد 

ببين يعني بعد شستن صورتم خيلي نرم ميشه 

hair coloris ~ hair keratin 
عزیزم بنظرم فقط بروپیش متخصص خوب،من۴سال انواعه روشاروامتحان کردم خوب میشد ولی باز مثله اولش میشد ولی ...

اخه هر کی میره میگه تاثیری نداشت

99.9.9تاریخ عقدمونه😍😍😘💋

آخه واسه لک این چیزا جواب نمیده باید بری پیش متخصص پوست واست لیزر کنه 

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
کرمه صابونه چیه؟؟

نه کرم صابون نیس خواهر.جلبک دریایی سرچ کن تو گوگل میبینی چیه.ولی شنید خیلی خوبه.من سفارش دادم دیروز واسم ارسال کردن هنوز دستم نرسیدن.منکه هزارن راه رفتم فایده نداشته لیزر هم زیاد انجام دادم بی فایده از کرمهای مختلف که نگم برات تا دلت بخواد استفاده کردم.اما میگن معجزه میکنه نمیدونم والا 

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘