بادمجون۱ مدیر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 6684 عنوان خواستگار | مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 90 پست آقا خاله من مجرده زرت زرت میگه من شوهر میخوامشوهر سراغ دارین رو کنین دق کردیم😂چه کنه از کجا شوهر پیدا کنه؟😐😛😂😂 صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 1399/05/21 | 21:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_آسمان۲ عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 4075 مرسی...بریم یه تلاشی بکنیم.استین بزنیم بالا ب همین برکت قسم.یا الله من تلاش کردم اما هیچی به هیچی این تبیان که گفتم سایت سالمه وگرنه دو تا سایتم ثبت نام کردم فقط دنبال رفیق و رابطه بودن بسپر بخدا اجی خدا درست کنه ایشالا من بهترینم...😍
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 تبیان این سایت مختص چنتا شهره مث شیراز تهران قم ومشهد واسه همه شهرا نیس ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
بچه_فامیل_دور_ عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 1668 خدایا خوبان را شوهردادی بدان را دوس پسر ماهم تماشاگر این دوگروه چیبگم در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 بچه ها خواستگار بیاد شما میرید؟ من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
دخترک_آسمان۲ عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 4075 این سایت مختص چنتا شهره مث شیراز تهران قم ومشهد واسه همه شهرا نیس همه ی کشور نیست ولی تعداد شهرا از این بیشتره من بهترینم...😍
ایلامz عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 337 من تلاش کردم اما هیچی به هیچی این تبیان که گفتم سایت سالمه وگرنه دو تا سایتم ثبت نام کردم&nbs ... اسم اون سایتا لطفا
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 هه؟؟ کاملایگی؟ ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
دخترک_آسمان۲ عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 4075 اسم اون سایتا لطفا همسر یابی آغاز نوسرچ کن میاد الان بیخیال شدم ولی با یکی تا پای ازدواجم رفتم با اشنایی تو این سایت بابای گور به گورش نزاشت چون من روستاییم راستی اگه تهران یا ورامینی شماره خانوم مقدم و بدم واسطه ازدولج من بهترینم...😍
ایلامz عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 337 همسر یابی آغاز نو سرچ کن میاد الان بیخیال شدم ولی با یکی تا پای ازدواجم رفتم با اشنای ... ن شهرستونم
دخترک_آسمان۲ عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 4075 ن شهرستونم منم خیلی دلم شکست فقط به خاطر روستایی بودن رد شدم من بهترینم...😍
ایلامz عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 337 منم خیلی دلم شکست فقط به خاطر روستایی بودن رد شدم ابجی فقطط توکلت بخدا باشه.منم عین برادرت
دخترک_آسمان۲ عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 4075 ابجی فقطط توکلت بخدا باشه.منم عین برادرت مگه پسری؟😮 من بهترینم...😍
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 ایلام 🥴🤦🏻♀️ ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭