meellikaa مدیر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 72 عنوان کادو تولد | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 21 پست سلام برای هدیه تولد دوست پسرم به نظر شما چی بهتره و همچنین اینکه کسایی میخان نصیحت کنن بگن دوست پسر بده و فلان لطفا شرکت نکنن😊 رنج قیمتش هرچه کمتر بهتر🤪ساعت هم پیشنهاد ندیننن🤐ندوس .تولدش مهر هست کلی فرصت دارم😅 1399/05/21 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meellikaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 72 دوستممیگفتبرایدوستپسرشزنجیرپلاکنقرهخریدهبودبرایتولدشبعدپسرهبراتولدش عطر نمازی بهشداده ... چه نمک نشناس بوده😐😐😐
meellikaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 72 ی کیک قشنگ و بروز با طرح خوشگل یه هندزفری بیسیم آیفن باکس شکلات خفن و چنتا گل کنارش اره نظر جالبیه به نظرت عکسشو بدم روی پازل هزار تیکه چاپ کنن یا چهرشو سیاه قلم طراحی کنن چطوره
dokhtar18 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 116 چه نمک نشناس بوده😐😐😐 آرهدوستمتومدرسهانقدرذوقکردهبودقرارهبعدازظهربرایتولدشبرنبیرونبعدهیتعریفمیکردمنبراتولدشاینوخریدمبعددوستمفردااومدمدرسهگفتهیچینخریدهبودیهعطرنمازداشتاونودادبهمن
ننننننانااااااااا عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 948 😂😂تولد پارسالش کشیدم کنار البته خودش روز تولدشو بهم دروغ گفته بود😐😐 لعنتی باهوش حالا ک راس گفته بکش کنار بابا
meellikaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 72 آرهدوستمتومدرسهانقدرذوقکردهبودقرارهبعدازظهربرایتولدشبرنبیرونبعدهیتعریفمیکردمنبر ... واقعا ارزش نداره پسره.خوبه والله دوستت راستشو گفته .تومدرسه ک بچها میان یه تعریفها و کادوهایی میگن گرفتن دوست پسراشون ولی خب دروغشون ثابت شده😂نمیدونم میخان بگن ما رلمون پولدارع یا نه
meellikaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 72 لعنتی باهوش حالا ک راس گفته بکش کنار بابا نمیتونم که از ۹۷ رلیم😂ولی خب ازدواجی نبودیم الان میگه ۲سال دیگه میام خاستگاری اما من که صبر نمیکنم مورد بهتری بیاد ازدواج میکنم😅