2777
2789
عنوان

کادو تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 21 پست
ی کیک قشنگ و بروز با طرح خوشگل یه هندزفری بیسیم آیفن  باکس شکلات خفن و چنتا گل کنارش

اره نظر جالبیه به نظرت عکسشو بدم روی پازل هزار تیکه چاپ کنن یا چهرشو سیاه قلم طراحی کنن چطوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه نمک نشناس بوده😐😐😐

آره‌دوستم‌تو‌مدرسه‌انقدر‌ذوق‌کرده‌بود‌قراره‌بعد‌ازظهر‌برای‌تولدش‌برن‌بیرون‌‌بعد‌هی‌تعریف‌میکرد‌من‌برا‌تولدش‌اینو‌خریدم‌بعد‌دوستم‌فردا‌اومد‌مدرسه‌گفت‌هیچی‌نخریده‌بود‌یه‌عطر‌نماز‌داشت‌اونو‌دادبه‌من

آره‌دوستم‌تو‌مدرسه‌انقدر‌ذوق‌کرده‌بود‌قراره‌بعد‌ازظهر‌برای‌تولدش‌برن‌بیرون‌‌بعد‌هی‌تعریف‌میکرد‌من‌بر ...

واقعا ارزش نداره پسره.خوبه والله دوستت راستشو گفته .تومدرسه ک بچها میان یه تعریفها و کادوهایی میگن گرفتن دوست پسراشون ولی خب دروغشون ثابت شده😂نمیدونم میخان بگن ما رلمون پولدارع یا نه

لعنتی باهوش حالا ک راس گفته بکش کنار بابا 

نمیتونم که از ۹۷ رلیم😂ولی خب ازدواجی نبودیم الان میگه ۲سال دیگه میام خاستگاری اما من که صبر نمیکنم مورد بهتری بیاد ازدواج میکنم😅