2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 52 پست

خیلی قشنگ درکت میکنم خیلی خوب😔😔

همدردیم باهم عزیزم منم دیگ از ین خونه خسته شدم میخوام شوهر کنم خواستگاری ک باب میلم باشه هم ندارم 😭😭😭 کاش بشه امسال ی مورد خوب برام پیش بیاد و برم خیلی خستم واقعا 😔😔😔😔

برای چی خاک تو سرت ،گل های عالم رو سرت انشالله عروسیت

فدات بشم خانوم‌گلی مهربووون شماخیلی خانومی❤❤❤❤❤😍

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مدرک تحصیلیت چیه ؟ اگ توان خرید جهازو اصلا نداری دولت برای جهیزیه نو عروسا داره پول جمع میکنه ...

نه بابا دارم تا حدودی...مشکل اصلی ام خانواده ام هستم...دنبال پول خاستگار هستن من خودم نگران جهیزیه نیستم...خانوادم فقط...پدرم هم میگه من الان نمیتونم دختر شوهر بدم( ورشکسته شده )

ولی نه که اصلا نتونه‌...ولی خودش اصلا نمیخواد تو این اوضاع دختر شوهر بده...ولی من نیاز به ازدواج هم دارم...

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍
خیلی قشنگ درکت میکنم خیلی خوب😔😔 همدردیم باهم عزیزم منم دیگ از ین خونه خسته شدم میخوام شوهر کنم خو ...

منم☹

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
الهی آمین...ممنون عزیزم

عزیزم نمیدونم تا حالا دعایی چیزی انجام دادی یا ن

ولی پیشنهاد دارم برات حتما حتما حتما شروع کن چله زیارت عاشورا رو بخون مطمعن باش امام حسین دست خالی نمیذارتت

یه دونه صلوات برا حاجتم😢
خیلی قشنگ درکت میکنم خیلی خوب😔😔 همدردیم باهم عزیزم منم دیگ از ین خونه خسته شدم میخوام شوهر کنم خو ...

الهی امین😔

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍