2777
2789
عنوان

گرخیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 34 پست
شوهره که کاری به آرایشش نداره یه ساعت دیگه میره شستشوش میده  میشه همون خوشگله قبلی بعدش رفتن او ...

وای خدا جای ظریف 😂😂😂😂 بهمچنین عزیزم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
حیف چهره به اون ملوسی . انشالله ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

عیسیسم حیف خودتی که حال خوبتو خراب میکنی لذتش مال شوهره هست دلت نسوزه عمل زیبایی که نکرده

خداوندا سپاسگذارم ڪه آرامشی بهم داده ای ڪه بپذیرم آنچه را ڪه نمیتوانم تغییر دهم و سپاسگذارم ڪه شهامتی داده ای ڪه تغییر دهم آنچه را ڪه میتوانم تغییر دهم خداوندا دانشی نیز بهم بده ڪه تفاوت این دو را بدانم ،( عشق قمر بنی هاشمی است و بس)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عیسیسم حیف خودتی که حال خوبتو خراب میکنی لذتش مال شوهره هست دلت نسوزه عمل زیبایی که نکرده

میدونم خیلی اذیتش میکنن و همش بهش سرکوفت میزنن خصوصا که ازدواج دومشه و همسرشم مجرد بود دیگه خیلی آزارش میدن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
میدونم خیلی اذیتش میکنن و همش بهش سرکوفت میزنن خصوصا که ازدواج دومشه و همسرشم مجرد بود دیگه خیلی آزا ...

آها حیف شد نگفته بودی پس شوهر اولش پول داده به آرایشگره ، بازم عزیرم نگران نشو در دروازه را میشه بست دهن مردمو نه هر جوری باشه یه گیر بهش میدادن خدا کنه فقط حرف آرایششو بزنن نه چیر دیگری،، طرف ما این وضع پبش بیاد میگن طرف چنان بوده چنین هست دیگه عروسی گرفتنش چه صیغه ای بود

خداوندا سپاسگذارم ڪه آرامشی بهم داده ای ڪه بپذیرم آنچه را ڪه نمیتوانم تغییر دهم و سپاسگذارم ڪه شهامتی داده ای ڪه تغییر دهم آنچه را ڪه میتوانم تغییر دهم خداوندا دانشی نیز بهم بده ڪه تفاوت این دو را بدانم ،( عشق قمر بنی هاشمی است و بس)
آها حیف شد نگفته بودی پس شوهر اولش پول داده به آرایشگره ، بازم عزیرم نگران نشو در دروازه را میشه بست ...

اینها رو که خیلی وقته دارن میگن ولی چون همسرش مجرد بود عروسی گرفتن