نه عزیزم فرق داره این دوستم واقعا خوشگله بدون ذره ای عیب فقط موندم چه جوری این شکلی ارایشش کردن
شوهرش راضیه بابا تو نگرخ😂😂خوب بنده خدا راضی نباشه عروسی حرومش میشه همون راضیه و خوشال بهترشه
اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خوشبخت که شده خدا رو شکر . این قدر این دوستم خوشگله که خدا میدونه فقط موندم ارایشگر چه جوری این بلا ...
دقیقا همینه دخترای زیبا با آرایش زشت میشن خدا را شکر که خوسبخت شده بزار بره اتاق حجله و یه بیس سال ازش بگذره اونوقت مسخص میشه که حتما خوشبخت خواهد شد انشالله همه ی دخترها و زنهای ایرونی خوشبخت بشن
خداوندا سپاسگذارم ڪه آرامشی بهم داده ای ڪه بپذیرم آنچه را ڪه نمیتوانم تغییر دهم و سپاسگذارم ڪه شهامتی داده ای ڪه تغییر دهم آنچه را ڪه میتوانم تغییر دهم خداوندا دانشی نیز بهم بده ڪه تفاوت این دو را بدانم ،( عشق قمر بنی هاشمی است و بس)
شوهرش هنوز ندیدتش 😂 من اول دیدمش . اخه خودشم ارایش خیلی بلده فقط موندم چرا هیچی نگفته . اون دوستمون ...
😂😂😂شب به خوابت نیاد
اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
شوهره که کاری به آرایشش نداره یه ساعت دیگه میره شستشوش میده میشه همون خوشگله قبلی بعدش رفتن اونجای ظریف بگو بهات تصویری بگیره خخخخخخ ،شاد باشی
خداوندا سپاسگذارم ڪه آرامشی بهم داده ای ڪه بپذیرم آنچه را ڪه نمیتوانم تغییر دهم و سپاسگذارم ڪه شهامتی داده ای ڪه تغییر دهم آنچه را ڪه میتوانم تغییر دهم خداوندا دانشی نیز بهم بده ڪه تفاوت این دو را بدانم ،( عشق قمر بنی هاشمی است و بس)
البته آره بعضیا فک میکنن خوشگلتر میشن ولی در واقع.... یبارم ی دختریو دیدم صورتش داغون ب ...
والا این دوست منم دقیقا همینجوری شده وحشتناک سنش بالا رفته بود اصلا یه سری عیوب تو چهره اش پیدا شده بود که حالت عادی نداره . مثلا دندوناش به شدت نامرتب و فکش جلو اومده انگار شده باشه در حالیکه حالت عادی همچین حسی موقع دیدنش بهم منتقل نمیشد . گناه داشت خیلی عزیز بود خودش
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام