2777
2789
عنوان

گرخیدم

908 بازدید | 34 پست

دوستم عروسی گرفته من بخاطر کرونا نرفتم بعد الان تماس تصویری گرفت ببینمش . به حدی وحشتناک شده بود که شوکه شدم جالبه خودش خیلی راضی بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خوبه من دوستت نشدم😂😂

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
بعدش😂

همین هی میپرسید خوشگل شدم هی من میگفتم مبارکت باشه 😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خوبه من دوستت نشدم😂😂

اره واقعا وگرنه از شدت تعجب الان برات تاپیک زده بودم

به به بسلامتی ایشالله خوشبخت بشن نترس گلم هر چی زیاد بهش فک کنی وارد زندگیت میشه انشالله به چیزای مثبت فکر میکنی همیشه

خداوندا سپاسگذارم ڪه آرامشی بهم داده ای ڪه بپذیرم آنچه را ڪه نمیتوانم تغییر دهم و سپاسگذارم ڪه شهامتی داده ای ڪه تغییر دهم آنچه را ڪه میتوانم تغییر دهم خداوندا دانشی نیز بهم بده ڪه تفاوت این دو را بدانم ،( عشق قمر بنی هاشمی است و بس)
به به بسلامتی ایشالله خوشبخت بشن نترس گلم هر چی زیاد بهش فک کنی وارد زندگیت میشه انشالله به چیزای مث ...

خوشبخت که شده خدا رو شکر . این قدر این دوستم خوشگله که خدا میدونه فقط موندم ارایشگر چه جوری این بلا رو سرش اورده

اره واقعا وگرنه از شدت تعجب الان برات تاپیک زده بودم

اره به مولا من تو تصویری هیچ رو در روهم دماغم بزرگه ابرومو میبردی😂

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
یعنی با لباس عروس و ارایش دیدیش یا منظورت اینه ک الان بعد عروسیشه ک دیدیش 

اره با لباس و ارایش دیدمش . خیلی خودش ناز و ملوسه موندم چه جوری این شکلی درش اوردن

همینو بگو  خب شد کاره دیگه ای نکرد پیشش😬😁

😂😂👌🏻