2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 30 پست

یه تاپیک دیروز بود می گفت مجردا سوره مزمل بخونید همین که گفتم رو سرچ کن برات میاره

نماز جعفر طیار بخون بار اولی که خوندم فردا نه پس فرداش برام خواستگار پیدا شد شرایطش هم خوب بود البته من یکی دیگه رو دوست داشتم رد کردم

نادعلی شنیدم خوبه

41 روز سوره مبارکه حشر برا هر نیتی خوبه

آیات آخر سوره فرقان

امن یجیب بخون

21 روز سوره مبارکه طه

انشاءالله خدا یه ازدواج عالی قسمت شما بفرماید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای 

خاک تو سرش

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
وقتش بشه درست میشه امیدت ب خدا باشه فقط

انشالله 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
یه تاپیک دیروز بود می گفت مجردا سوره مزمل بخونید همین که گفتم رو سرچ کن برات میاره نماز جعفر طیار ب ...

فداتشم عشقم انشالله خوشبخت شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
این دیگه چرت و پرت گفته تا 26 خواستگار زیاد هست بعدش احتمالا کمتر میشه 

نه میگفت به پسرم میگم اون دختره ۲۱ سالشه برات بگیرم میگه اوه سنش خیلی زیاده😐

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
اونو دگیه خودت باید نقاط ضعفت رو پیدا کنی بعد تقویتش کنی

فدات

خاک تو سرش

اون یه نمونه نادر بوده

نمیدونم دیگه والا

اگه واقعا میخوای به ازدواج عالی داشته باشی و یه همسر ایده آل نصیبت بشه چهل شب نماز شب بخون اگه جواب ...

اختیار داری عزیزم فدات شم چجوریه 

اختیار داری عزیزم فدات شم چجوریه 

توی گوگل بزن نوشته نحوشو خیلی راحته 

کلن یازده رکعته 

چهارتا دو رکعتی مثل نماز صبح 

دو رکعت نماز شفع 

یک رکعت نماز وتر 

یه سری ذکر هم هست که باید توی قنوت وتر بگی توی گوگل بزن بخونشون 

اگه میخوای جواب قطعی بگیری همین چهل شب نماز شب رو بخون بعد بیا از معجزاتش تاپیک بزن 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
توی گوگل بزن نوشته نحوشو خیلی راحته  کلن یازده رکعته  چهارتا دو رکعتی مثل نماز صبح  ...

چشم عزیز دلم