2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلوم نیس.کی گف؟

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊

دیگه دارن شورشو در میارن

هرچی بگذره اوضاع بدتر میشه

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

بچه ها تایپیک اخرم برای اینکه همو ببینیم و انرژی بگیریمه.دوست داشتید بیاید 

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
تو دوتا کانال خبری دیدم

فقط خبر اخبار و سایت سنجش معتبره

نه فعلا ! هیچی معلوم نیس بیخیال خواهر  پاشو بیا وسط بیخیاللل دنیااا💃🏻💃🏻💃🏻 تش یچی ‌میشه ...

امروز هیچی نگا نکردم،،،یه روزم برا من یه روزه تو دوره جمع بندی هستم ،کاش حداقل یه جواب قطعی بدن

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
دیگه دارن شورشو در میارن هرچی بگذره اوضاع بدتر میشه

اره،کاش حداقل بگن کیه حتی اگ تعویقم نداشته باشن بگن زمان دقیقشو اینطوری ما هم با خیال راحت برنامه هامونو دنبال میکنیم

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم