2777
2789

الان کجاش خنده داره😕

از خوردن بستنی قیفی در خیابان خجالت نکش😊🍦از اینکه بایستی و از سوژه ای که خوشت آمده عکس بگیری📷🌱از اینکه بنشینی کنار کودکِ فال فروش و با او درد و دل کنی😌❤  از اینکه در کوچه با بچه ها دنبال بازی کنی🤗🏃🏻‍♀️ از ابراز علاقه کردن به کسی که دوستش داری💖 از عصبانی شدن...از بلند خندیدن....از گریه کردن های بی دلیل....از کنار گذاشتن آدم هایی که تو را نمی فهمند....✅خجالت نکش!👏🏻 عمرِ هیچ کس قرار نیست جاودانه باشد🌾برای خودت زندگی کن!🌸💚🌱♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فر نداری تو ماهیتابه سرخش کن

ببین عزیزم گوشت چرخ کرده یا سوسیس خورد شده رو سرخ کن (مایه ماکارونی درست کن)

ورقه های لازانیارو بزار تو آب جوش نرم که شد بردار

هر لایشو بردار مواد بریز وسطش پنیر پیتزا هم بریز روش لول کن 

بعد بزار تو ماهیتابه سرخ بشه اینطرف و اون طرفش

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

من بلد نیستم بدون فر ولی دستورشو میگم گوشت قارچ پیاز فلفل دلمه همه ی اینارو تفت بده بحای گوشت قرمز میتونی مرغ یا سویا بزنی بعد لازانیارو بنداز تو اب جوش نرم بشه بعد ی لایه سی بشامل بریز ی لایه مایه گوشی  بعد پنیر بریز همینطور ادمه بده تا خر راستی سس بشاملم اینطوری درست میشه یکم کره با ارد تفت بده فلفل سیاه بزن اروم اروم شیراضافه کن تا غایظ بشه فقط حواست باشه خیلی غلیظ نشه😘🌹❤️

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
من بلد نیستم بدون فر ولی دستورشو میگم گوشت قارچ پیاز فلفل دلمه همه ی اینارو تفت بده بحای گوشت قرمز م ...

حتما باید شیر بریزیم؟ 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
واسه اینکه بشاملت گوله گوله نشه یا شیر گرم بش اضافه کن یا بزار سرد شه بعد شیر سرد بهش اضافه کن گوله ...

بشاملت چیه؟ 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
بشامل تو    

خب چیه؟ من اصن لازانیا درست نکردم و نخوردم، گفتم بینم چجوریه درست کنم😅

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز