2777
2789
عنوان

قهر

254 بازدید | 12 پست

یکسال و نیمه ازدواج کردم یک ماهه منتظرم بیاد شوهرم دنبال عذرخواهی کنه تموم بشه بره با وجود اینکه کتک زده و فحش داده و پول ۴ سال کار گردنم بالا کشیده منتظر بودم عوض بشه

ولی حالا عوضی شده بیکار شده اون بار اومد در محل کارم یه تومن پول با سر وصدا بهش دادم

امروزم زنگ زد برا پول ۳ تومن میخواست 

دیگه جواب ندادم زنگ زده ب کل فامیل

منم زنگ زدم ۱۱۰ پرونده باز کردم براش خدا شاهده ک چقدر من تلاش کردم تا درست بشه

از آیندم زیاد نگران نیستم چون میخوام درس بخونم برم سرکار و بیام 

اما میترسم از اسم طلاق

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

من دوس ندارم بگم طلاق بگیر سعی کن تا میتونی تلاش کنی اما اگ نشد طلاق بهتر از با بچه طلاق گرفتنه پس فردا یه بچه بدبخت میشه حالا سعی کن باهاش حرف بزن تااخرین لحظه تلاشتو بکن

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

باجگیر بیشتر از طلاق ترس داره که

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوس ندارم بگم طلاق بگیر سعی کن تا میتونی تلاش کنی اما اگ نشد طلاق بهتر از با بچه طلاق گرفتنه پس ف ...

نمیدونم من انتخاب انقدر اشتباه بوده یا این انقد عوض شده

باجگیر بیشتر از طلاق ترس داره که

باجگیر مار خورده افعی شده....کسی بوده که قبلا میخواست خودشو بکشه اگه به من نرسه

نترس قوی باش روی پای خودت میتونی ایشالله که به موقعش با یکی که لیاقتت رو داشته باشه روبه رو میشی

همین که به سزای اعمالش برسه کافیه

شوهرتو باید کاری کنی انقدر مرد بشه که دیگه خودش دلش نیاد اینکارا رو بکنه. من یه کلاسی تو ایتا میشناسم که یاد داده چیکار کنین که مرد بیشتر عاشقتون بشه. و دست از خیلی رفتارهای اشتباه برداره. هزینش هم فقط ۲۰۰ هزارتومنه اما کلی مطالب عالی میذاره. هزینش بیش از ایناس اما بخاطر اینکه همه بتونن شرکت کنن ۲۰۰ هست. گفتن این ۲۰۰ هم واسه اینه که خانومایی که شرکت میکنن ارزش قائل باشن واسه کلاسی که شرکت کردن. و اهمیت بدن. کلاس همسرداری هست. فوق العادست خودم که شرکت کردم چندتا دوستامم تشویق کردم شرکت کردم یکیشون چندوقت پیش میگفت خیلی دعات میکنم که این کلاسو بهم معرفی کردی. ببین این پیام منو کپی کن و تو ایتا بفرس واسه یکی . بعد اون آیدی ثبت نام را بزن روش و بهش پیام بده بنویس دوره همسرداری بانوان برات شماره کارت میفرسته و به محض واریز لینک کلاسو میفرسته که نباید واسه کسی بفرستی چون مخصوص تو هست. اگر از نظر هزینه اوکی هستی که نقد پرداخت کن اگر برات مشکله میتونی مثلا تو دو قسط یک ماهه پرداختش کنی. البته بپرس ببین قبول میکنن یا نه. من خودم چندماه پیش قسطی شرکت کردم

دوره همسرداری مومنانه مخصوص همه بانوان کشور با بیش از 28 هزار دانشجو

ادمین ثبت نام:
@admin_hamsardari

🌺 کانال رایگان تجربه های این کلاس: 👇🏼👇🏼👇🏼💥
https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaechttps://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

💕🌹🟢💕🌹

شوهرتو باید کاری کنی انقدر مرد بشه که دیگه خودش دلش نیاد اینکارا رو بکنه. من یه کلاسی تو ایتا میشناس ...

🤣🤣🤣 دوره همسر داری مومنانه چه کوفتیه

به خاطر همین ادبت هست که شوهرت اینجوره. 

شما که همه جوره سرویس میدید چرا مرداتون میرن سراغ باجناق هاشون ؟