2777
2789
عنوان

کی درست میگه.....؟؟

120 بازدید | 14 پست

سلان خانومها 

من چندماه پیش ک طلا گرمی 800 بود دو تا النگو خیلییییی ظریف اینه ای خریدم ولی اینقد نازکن ک ب اشاره ای شکلشون کج و معوج میشه 

حالا میخوام تعویضشون کنم ، شوهرم داد و بیداد ک ضرره ضرره 

بذار ی گوشه بمونن 

بنظرتون چ کنم؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگر نداره که ول کن مهم نیس

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
چی نداره؟

پول

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
چه ربطی ب پول داشتنش داره؟

ای بابا اینقدر سخته درکش؟

اگر شوهرت پول داره برو یکی دیگه بخر اگرم نداره که هیچی

ای بابا اینقدر سخته درکش؟ اگر شوهرت پول داره برو یکی دیگه بخر اگرم نداره که هیچی

خب من نمیگم ک پور بده بهم 

میگم برم همینا رو تعویض کنم ، هرچقد شدن

بوی نم بارون 😍🌧️☔
چرا درست میگه؟

الان ببری واسه تعویض خیلی پایینتر از اونی که بهت فروختن ازت میخرن😐

اینا رو می بری ارزون میفروشی دوباره جدیدشو گرون میخری

خودت میدونی

ولی من هیچوقت طلا تعویض نمیکنم، اگه بشکنه یا خوشم نیاد میذارم کنار، پول جمع میکنم یکی دیگه میخرم

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹