2777
2789
من کی ازدواج میکنم؟

۱۴۰۰ عقد میکنی 

خاستگار پیدا میشه توی محرم

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم به نظرتون کی باردار میشم؟  توی اقدامم

زود باردار میشی 

تا یکی دو ماه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

پیدا میشه حالا یا از طریق واسطه یا طوری ک میشناسیش

عزیزم من نامزدیم به هم خورده حست چی میگه ؟پشیمونه ؟

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
این دومین باریه که اینطورجواب منومیدین؛ واقعاکه 

آخه عزیزم خیلی نگرانی حس میکنم . انگار کل وجودت شده غصه 

اونم دوست داره بهت فکر میکنه . بهم میرسید . این قد نگرانی لازم نیست . خوشبخت میشید کنار هم . اونقد ک ب این روزات میخندی . سه تا بچه هم‌میارین 😍انشالله

کاربری برا دونفر .
گلم به نظرت متین تو فکرمه؟

یه حسی گفت نه نمیدونم چرا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبل ازدواج سختی دارین . دوری و دلتنگی و اینا . ازدواج میکنید بله اگ صبر کنید

واسه منم بگو کی باردارمیشم وجنسیتش چیه ممنون 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
فداااتشم ب داداشت زنگ بزن 😉😘اونم دلش تنگ . اه میکشه از دوریت

خیلی بهم بی احترامی کرده با اینکه میدونه چقدر دوسش دارم دلمو شکونده ،هر چند میدونم زیر سر یکی دیگست  ولی منم غرورم نمیزاره

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن