2777
2789
قربونت ازت پرسیدم حست در مورد خونه دار شدنم چیه؟کی میشه ؟اصلا میشه؟؟مشکلم با داداشم چی میشه؟؟

خونه دار میشی ی خونه ی بزرگ و شیک ک ی حسود ک اطرافت چشمش در میاد ‌. داداشتم دوست داره ولی خب لجباز 

کاربری برا دونفر .
آشنا . توووپِ قیافش یکمی اخلاقش تنده 😡

ما اشنای ظاهر توپ نداریم که😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرسیدم بنظرتون من خونه دار میشم؟کی ؟؟ لطف میکنی جواب بدی

اره عزیزم به زودی

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

اینا همش حس عزیزم انشالله ب اونی ک میتوای میرسی . 😍😘

مرسیییییییییییی عززززززیزززززم خیلیییییییی ممنونم😻😻😻😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤

خواهش میکنم اگر که با نظر من مخالف هستید پس ریپلای نکنید ممنون☺🌹
خونه دار میشی ی خونه ی بزرگ و شیک ک ی حسود ک اطرافت چشمش در میاد ‌. داداشتم دوست داره ولی خب لجباز&n ...

اشکمو در اوردی با جوابت ،دلم واس داداشم ی ذره شده 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی😘😘

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
ازاخلاقای خوب وبد؛اونی که توذهنمه میگین؟ واینکه حسش بهم چیه؟ باهاش؛ ازدواج میکنم؟ خوشبخت میشم باهاش؟ ...

چقدددر نگراااانی تو دختتترررر . مگ چیشده ؟ مطمئن باش میشه اونی ک میخوای 

کاربری برا دونفر .
قرار بود جوابمو بدی عزیزمممم

بله رشتت من حسم میگه تجربی ولی نه پزشکی شاخه های دیگه

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم