2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا اول یا سوم.

یه چیز در مورد من بگوو

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
یکمی زود ناراحت میشی . مهربونی . فک کنم پوست نسبتا روشنی داری تیره نیست پوستت . چشماتم تو مایه های ق ...

درسته

عزیزم راجبه ایندم هرحسی داری بهم میگی؟

خودم شوهرم،رابطمون دراینده چجوری میشه؟

راجبه خانواده شوهرم

هرچیزی

بقیه چه حسی به منو شوهرم دارن؟مخصوصا جاریم و برادرشوهرم

خیلیی زود تا دوماه دیگ بیشتر طول نمیکشه . دختر

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
یکمی زود ناراحت میشی . مهربونی . فک کنم پوست نسبتا روشنی داری تیره نیست پوستت . چشماتم تو مایه های ق ...

گلم لطفا بگو

گلم رشته ام چی میشه؟

دانشگاه شهر خودمونم یا یه شهر دیگه؟

و اینکه شغلم؟؟؟ در آینده

ممنونم

لطفا برای تحصیل و هدفم در آینده برام یه صلوات کوچیک بفرستید😊❤👌
میشه مال منم بگی خصوصیات و اینا؟لطفا عزیزم مثل همینی که الان گفتید

لجبازی . یکمی هم زرنگی . گاهیم زود عصبانی میشی .خیلی وقتا ی کارایی میکنی از رو حرص و لجبازی ولی بعد کوتاه میای 

کاربری برا دونفر .
لجبازی . یکمی هم زرنگی . گاهیم زود عصبانی میشی .خیلی وقتا ی کارایی میکنی از رو حرص و لجبازی ولی بعد ...

واااااااااایییییی دقیقاااااااااااااا همینهههههههههه😻😻😻😻😻😻😻😻😳😳😳😳

مرسیییییییییییی ازت که گفتیییییییی😻😻😻😻😻😻😻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم اگر که با نظر من مخالف هستید پس ریپلای نکنید ممنون☺🌹