2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین گلم مشکی رو زدم ولی قرمز نه ابی هم نه😹😻😻😻🌹🌹

اخه گفتی دو رنگ عخشممم😍😂😂😂😁😁😁😍😍😍😍

لطفا برای تحصیل و هدفم در آینده برام یه صلوات کوچیک بفرستید😊❤👌
عافرین . حالا ی چی دیگ . بگووو ک رنگ چصام چ رنگیه؟

رنگ چشات قهوه ای 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

خب جواب منم بده لطفا

عزیزم من جواب همه رو میدم کامپیوترم یه ذره کرم میریزه بعضی پیامارو دیر ثبت میکنه...کو دوباره بپرس قشنگم

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
عزیزم من جواب همه رو میدم کامپیوترم یه ذره کرم میریزه بعضی پیامارو دیر ثبت میکنه...کو دوباره بپرس قش ...

فداتشم من کی باهمسرم آشتی می‌کنم جنسیت نی نیم چیههه

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 
بگو چه شغلی دارم در آینده گلم به نظرت حس میکنی برای دانشگاه به یه شهر دیگه میرم یا شهر خودمون؟؟؟؟؟؟؟ ...

جواب نمیدم دیگه..قهر قهر قهر😭😭😭کنج عزلت دارم اشک میریزم

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
عزیزم من جواب همه رو میدم کامپیوترم یه ذره کرم میریزه بعضی پیامارو دیر ثبت میکنه...کو دوباره بپرس قش ...

نظرت در مورد خونه دار شدنم چیه گلم ؟کی میشه؟اصلا میشه؟؟

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن

بگو عشقم پیام میده ؟ سر ی سو تفاهم جدا شدیم دیشبمم هم و دیدیم دوتامون حسابس جا خوردیم . چند روز بعد جداییمونم من براش نوتم ک کاش تو زندگیم نبودی و اینا ‌. بهم پیام میده ؟ 

کاربری برا دونفر .
اخه گفتی دو رنگ عخشممم😍😂😂😂😁😁😁😍😍😍😍

😹😹😹😹😹😹😹😹اره عزیززمم ۲ رنگ زدم یکیش مشکی یکی دیگش سفید😻😹😹😹💌

خواهش میکنم اگر که با نظر من مخالف هستید پس ریپلای نکنید ممنون☺🌹