2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست بود ولی قدم کوتاهه شکم و پهلو هم ندارم😆 حالا لطفا بهم بگو جاریم چجور ادمیه؟چه حسی به من و شوه ...

جاریت آدم خوبیه خیلی بد نیست..گاهی وقتا حسادت میکنه ولی نه درحد شیطنت..

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
افرین من مشکی زدم ولی نارنجی اشتباه حالا یه سوال دیگه ایفون ۱۱ پرو تو قرعه کشی برنده میشم؟

مشکی قرمز یا ابی

لطفا برای تحصیل و هدفم در آینده برام یه صلوات کوچیک بفرستید😊❤👌
عزیزم رنگ لباس و اینا ک نمیشه حس ششم ‌ شخصیت ظاهر جنسیت بچه بچه ی چندم بودن اینا حس ششمین

میشه بگی کنکور بنظرت چقد تعویق میوفته؟ 

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎
اخلاقی زود رنج هستید..خیلی بااحساس اما به موقعش یه جوری منطقی میشن که ملت کف میکنن..مغرور هستین ولی ...

توروخدا بیا در مورد خصوصیات  منم بگو 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
جاریت آدم خوبیه خیلی بد نیست..گاهی وقتا حسادت میکنه ولی نه درحد شیطنت..

میشه بگی نتیجه و رتبه کحکورم چی میشه؟

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎
من بچه چندمم؟

دوم

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

از من یه چی بپرسید که جوابشو بدونید ببینم حسم چجوری فقط یه چی بپرسید که واقعا تو ناحیه حس ششم باشه

توروخدا بگو من رشته ام چی میشه لطفا

لطفا برای تحصیل و هدفم در آینده برام یه صلوات کوچیک بفرستید😊❤👌
خب بگووو پوست من چ رنگیه 

گندمی

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم