2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 55 پست
روز ۲۰ زدم مثبت شد بتا هم ۴۹۷ بود 

روز ۲۰ دوره؟ یعنی کی لقاح بوده که اینقدر طول کشیده چه جالب مگه داریم ؟ خداروشکر که مثبت بودی

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز ۲۰ دوره؟ یعنی کی لقاح بوده که اینقدر طول کشیده چه جالب مگه داریم ؟ خداروشکر که مثبت بودی

تخمک گذاریم دیر بوده واس همین 

اره واقعا  خداروشکر😍

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
ای وای😞بی بی مثبت هم داشتی؟؟؟؟؟

نه کلا بی بی ها منفی بودن 

اما دیشب که اولین شب پریودم بود انقدرررر زیر  دلم درد گرفت یه هو که داشت تیر میکشید رفتم دکتر یه لخته خون بزرگ گرد ازم دفع شد بعد اون حالم خیلی بهتر شد نمیدونم ایا سقط داشتم؟

خدا مهربونی کرده تو رو سپرد دست خودم🤰🏼
نه کلا بی بی ها منفی بودن  اما دیشب که اولین شب پریودم بود انقدرررر زیر  دلم درد گرفت یه ...

به نظرمنم مبتونه باشه چون میگی بعد از اون خوب شدی منتهی زورش نرسیده که کامل بشه خیلی استراحت کن 😞

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

سلام دوستان خوبید 

من این ماه ماه دوم اقدامم هست 

بخاطر پرولاکتین بالا قرص هم مصرف میکنم اما دکتر گفت پنج رو از پریود گذشت ، آزمایش بده اگر باردار بودی قطع کن قرص رو. 

الان روز چهارم پریودم هست اما پریود نشدم ، زیر دلم قسمت تخمدانام بیشتر سمت چپ ولی سمت راستمم هست گاهی اندازه یک یا دو ثانیه درد میگیره بعد خوب میشه اما خیلی خفیفه . میتونه نشانه بارداری باشه. نظر شما چیه؟ 

خدا مهربونی کرده تو رو سپرد دست خودم🤰🏼