2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ...اره هاله خیلی خیلی کمرنگ داره عکسش تو تاپیک قبلم هست

انشالله که مامانی❤️

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
دوساعت دیگه

خبرشو بده

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟

سلام دوستان من این ماه برای اولین بار اقدام کردم پریودم هم نا منظم بوده الان هشتمین روز پریودم هست اما پریود نشدم بی بی چک منفی میزنه 

سینه درد ندارم فقط دمای بدنم بالا میره !! 

به نظرتون احتمال بارداری هست

خدا مهربونی کرده تو رو سپرد دست خودم🤰🏼
وای منم مثل توام من ۶ مرداد سونو گفت تخمک داری الان پری نشدم 😢و بی بی ها همه منفی

آخه چرا ،به منم گفت آزاد کردی و رحمت خوبه و برو نتیجه بگیری حالا بیبی منفی شده پری هم نشدم ،مگ تخمک آزاد میشه نباید پری بیاد بعد چهارده روز اگر باردار نشدی

سلام دوستان من این ماه برای اولین بار اقدام کردم پریودم هم نا منظم بوده الان هشتمین روز پریودم هست ا ...

منم همینم همه میگن بی بی ممکنه نشون نده دیگه والا نمیدونم چی بگم

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
انشالله که مامانی❤️

ممنون خداکنه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

10 روز دیگه منم حال شمارودارم.... هرچند الانم حالم خوب نیست