2777
2789
عنوان

یه تاپیک الان خوندم رفتم توفکر اینکه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 50 پست
ای بابا کی دیگه الان اینطوری فکر میکنه؟

شاید باورت نشه

ولی خیلیا😬

شرم آوره ولی طرف جوون امروزیه دکترا داره یه تیکه هایی میندازه به ملت که فلانی دختر داره فلانی پسر !!!

اصن مسخره اس

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من با برعکس موافقم بگیم دختر میخوایم

بله کلا ماازاوناطلبکاربشیم

چون اگرم حقی باشه(که بنظرمن نیس و بچه روخدامیده)انقدرکه زن حق داره براجنسیت بچش طلبکاربشه مردوخانواده مرد حق ندارن

یه مدت اینجوری باشه بلکه خیلی ازاین جماعت خودشونو جمع وجورکنن دهنشونوببندن

پدرشوهرم وقتی فهمید بچمون دختره گفت فلانی (جاریم) حتما واسمون پسر میاره شوهرمم گفت چه عالی امپراتور ...

من همه عمو ها وپسرعمو های شوهرم دختر دارند من پسردارم یبار با شوهرم یکم بحثم شد گفتم ایشالا بچم دخترباشه نسلتون منقرض بشه😂🤭😂🤭😂😂

شاید باورت نشه ولی خیلیا😬 شرم آوره ولی طرف جوون امروزیه دکترا داره یه تیکه هایی میندازه به ملت که ...

نمیدونم من که ندیدم، ولی اینجا دیدم کسایی که طوری دختر دختر میکنن انگار کسی که پسر میخواد قاتله 😑

بله کلا ماازاوناطلبکاربشیم چون اگرم حقی باشه(که بنظرمن نیس و بچه روخدامیده)انقدرکه زن حق داره براجن ...

میدونی جالبیش چیه ک من درک نمیکنم .مگ اون مادرشوهر عفریته خودش مادرنشده حس مادرشدن رو نمیدونه مگ نمیدونه چقد اون بچه عزیزه هرجنسی ک باشه ولی خونومیکنه ب جیگر عروس بدبخت

من همه عمو ها وپسرعمو های شوهرم دختر دارند من پسردارم یبار با شوهرم یکم بحثم شد گفتم ایشالا بچم دختر ...

من بچه دومم پسر شد

همه نوه های خانواده پدرشوهرم دخترن

بعد زنعموی شوهرم زنگ زد گفت وااااای دلمون خوش بود نسل اینا منقرض میشه چه کاری بود کردی 😂😂😂😂😂

نمیدونم من که ندیدم، ولی اینجا دیدم کسایی که طوری دختر دختر میکنن انگار کسی که پسر میخواد قاتله 😑

کلا خیلی زشته 

مگه سیبزمینی پیازه که جدا میکنن!

آدمه آدم!

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
میدونی جالبیش چیه ک من درک نمیکنم .مگ اون مادرشوهر عفریته خودش مادرنشده حس مادرشدن رو نمیدونه مگ نمی ...

اینا یا بدذاتن

یا ابله اند

بابا بگو بچه آدمه

مگه قراره بچه میمون وگراز و اینابدنیابیاریم که سر دوتا جنسیت اینجوری میکنین وتحقیرمیکنین وخون به جیگرمیکنین

اینا یا بدذاتن یا ابله اند بابا بگو بچه آدمه مگه قراره بچه میمون وگراز و اینابدنیابیاریم که سر ...

از اون بدتر ک خیلی از عروسا و زنا عذاب وجدان میگیرند انگار مشکل از اوناست یا از اوننننن بدتر مثلا خانواده پسره ی مشکل ژنتیکی دارند بعد اگ از اون بچه این مشکل رو از اینا ب ارث ببره زیر بارش نمیرند و مادربدبخت رو متهم میکنند ک بچه مریص زاییدی🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️