دیشب دوباره اعلام کردن کنکور تعویق افتاده...امروز میگن مشخص نیس..من یه ساله دارم میخونم۰ ولی امروز دیگه شل کردم با اینکع تک تک این ساعتها رو باید استفاده کنم تا خوندنمو تکمیل کنم.دیگه نمیکشم چرا نمیزارن مث آدم بریم امتحانمونو بدیم تموم بشه.یا حداقل مرد و مردونه یه بار درست حرف بزنن ببینیم تکلیف چیع....واقعا چیو میخوان ثابت کنن
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
چون سنجش از پس پروتکلا بر نمیاد کجااا بریم ازمون بدیم اخه وقتی خودش داره میگه اقااا من سلامتیشونو تصمین نمیکنم بعدم دیوونه نیستن دیشب اخبار اعلام کنه امروز بگن نه معلوم نیس که تعویقه فقط زمانش معلوم نیست نذارین ذهنتونو بهم بریزن، اینایی که میگن تعویق نیست فقط دارن اذیت میکنن کنکوریا رو چون اگه به فکر ما بودن سنجش گفته سلامتی تصمین نیست اینا از تعویق حمایت میکردن جای حرف بیخود
این جنگ روانی که برا دواطلبا راه انداختن از هزار تا کرونا بدتره
چون سنجش از پس پروتکلا بر نمیاد کجااا بریم ازمون بدیم اخه وقتی خودش داره میگه اقااا من سلامتیشونو تص ...
آقا بحث ما اینه چرا مث نوجوونای نابالغ صحبت میکنن..شب یه تصمیم میگیرن صبح یه تصمیم دیگه..الانم میگن ستاد بحران کرونا باید تصویب کنه..خب این حرف یعنی چی؟
اره بلاتکلیفی ام بده.اما اون چن ساعت تو ابن گرما با ماسک و اینا عذابه.حتی چیزیم نمیشه خورد
۴ ساعت عذاب بکشیم بهتره یا اینجوری بلاتکلیف و سر درگم..نمیدونیم الان چیکار کنیم.به جمع بندی ادامه بدیم یا طبق تعویق جدید ادامه بدیم
به حرف کسی گوش نمیدون اونا هرکاری دوس داشنه باشن میکنن
آقا بحث ما اینه چرا مث نوجوونای نابالغ صحبت میکنن..شب یه تصمیم میگیرن صبح یه تصمیم دیگه..الانم میگن ...
عزیزم حرفشون از دیشب یکیه یه سری ادم بدجنس نمیدونم چه پدر کشتگی با ما دارن دارن این چرت و پرتا رو میگن نمکی از دیشب گفتههه تعویق داریم فقط ستاد باید جلسه بزاره که بگع چقدر تعویق همین حرف دوتا نیست بعضی سود جو ها دوتاش کرد
تعویق افتاده ولی تاریخش مشخص نیس، ستاد ملی مبارزه با کرون پیشنهاد یه ماهه داده
صحبتای دیشب نمکیو گوش بده...حاله ای از ابهامه