2777
2789
عنوان

😹خاطره های خنگولی دوران دبستان😹

| مشاهده متن کامل بحث + 19493 بازدید | 560 پست

من اول ابتدایی بودم معلممون اجازه میداد تو کلاس مانتو هامون درربیاریم....یه روز زنگ تفریح چند تا از بچه ها مانتو هاشونو درآوردن منم خواستم در بیارم از اون زیر پوش رکابیا فرفریا پوشیده بودم و هواسم نبود یه آستینمو که در اوردم دیدم لباسم مناسب نیست مانتومو در نیاوردم 

حالا دختر یکی از معلمای کلاس دیگه همکلاسی ما بودعزیز کرده و خیلی پررو این گوساله پیش من مینشست دید که من تاپ پوشیدم گیر داده بود میرم به خانم معلم میگم تاپ پوشیدی منم انگار جرم کردم التماس میکردم هرچی بخوای بهت میدم جا مدادیمو بردار فقط به خانم نگو 😂😂😂😂 

سادگی# بچگی 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
هیچی بدتر از وقتی نبود که بتو قوری چایی ماعلنا تف ریختم😂🤦‍♀️ یه مار دیگه هم که میکردیم این بود که ...

من اینقد دوس داشتم برم تو دفتر از اون شیرینیا که میخوردن بهم تعارف کنن ولی هیچوقت اینکارو نکردن لنتیا😂😂😂😂😂

اینقد میخندم تا اشکم دربیاد😕😂😹✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بگم تو رو خدا مسخره نکنین .من کلاس چهارم عاشق یه پسر همکلاسم شدم منو اون با هم قرار ازدواج گزاشت ...

لب بوم اومدی لای لایی گهواره داری

آخی هنوز من عاشقم ، تو بچه داری...

اکثر تاپیک های جنجالی هستم، اما حوصله تایپ کردن ندارم🥲😀
من اول ابتدایی بودم معلممون اجازه میداد تو کلاس مانتو هامون درربیاریم....یه روز زنگ تفریح چند تا از ...

خدایا لپتو بکشم من گوگولکم😘😍😂😘😂😍

یه دختر تو کلاسمون که خونشون نزدیک ما بودیه روز اومد گف مامانم اُدکُلُن درست میکنه خیلی خوشمزس رفتم خونه فقط گریه گریه منم ادکلن میخوام مامانم 😨😨😨بابا ادکلن چیه ادکلن که خوردنی نیس منم نه ادکلن درست کن برام آخرش بیچاره مامانم پاشدیم رفتیم خونه دوستم از مامانش پرسید چی چیه منم درستش کنم مامانش گف منظورش ماکارونی بوده 😐😐😐😐😐😐😐

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....
امضات گفتی اینقدر میخندم تا اشکم دربیاد.من اینقدر میخندم که به خودم میشاشم😄😄

خواستم مودب باشه😂😂😂😂ولی همینه که تو گفتی حتی سختتر و بیشتر و بدترو تو شکلای دیگه😂😂😂

یه دختر تو کلاسمون که خونشون نزدیک ما بودیه روز اومد گف مامانم اُدکُلُن درست میکنه خیلی خوشمزس رفتم ...

خخخ چه ملوس😂😍

آخه من واقعا مظلوم و ترسو بودم تورو خدا ببین بچیگیمو 

وای خدا دورت بگردممممممممممم😍😍😍😍😍

جیگر منی تو😍😍😍😍

خوشگل کوچولوم😘😘😘😘😘😘