2789
عنوان

استرالیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 47 پست
بعد باید آیلتس یا تافل اینا بگیری بری وزارت کلی سوال جواب از الان اقدام کنین برای تحصیل برین راحت تر ...

مرسی عزیزم🥰🥰🥰 من‌الان سه ساله دارم زبان میخونم  امتحان آیلتس هم میدم مرسی از راهنمایی 

برام صلوات میفرستی ؟ مرسی  

اتفاقا من اون روز تو نت داشتم میگشتم این عکسو دیدم فک کنم واسه استرالیاس

دارم فک میکنم این دانشگاه چقد میتونه بزرگ باشه حالا فک کنم از پنجرش نگا کنی دورتا دور آب🤩

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اتفاقا من اون روز تو نت داشتم میگشتم این عکسو دیدم فک کنم واسه استرالیاس دارم فک میکنم ا ...

اینجا استرالیا شهر سیدنی هستش خیلی خوشگله مرکز سیدنی 

مرسی عزیزم🥰🥰🥰 من‌الان سه ساله دارم زبان میخونم  امتحان آیلتس هم میدم مرسی از راهنمایی

عزیزم تو اینستا بنویس مریم خاتمی فالوش کن اون تجربشو از مصاحبه و اینا گفته البته اون امریکا و برا ازدواج بود ولی بعضی چیزا کلیه حتما به پیجش سر بزن

اینجا استرالیا شخر سیدنی هستش خیلی خوشگله مرکز سیدنی 

پس حتما همینجا درستو ادامه بده🙏 برا ما هم عکس بگیر بفرس از داخلش خیلی کنجکاوم بدونم داخلش چقده چجوریه

پس حتما همینجا درستو ادامه بده🙏 برا ما هم عکس بگیر بفرس از داخلش خیلی کنجکاوم بدونم داخلش چقده چجور ...

عزیزم منظورته که الان درس بخونم اینجا ؟ درست نفهمیدم از استرالیا میخوایی چیزی بدونی؟

عزیزم منظورته که الان درس بخونم اینجا ؟ درست نفهمیدم از استرالیا میخوایی چیزی بدونی؟

وای نه میگم اگه انشالله تو این دانشگاه درس خوندی یه تاپیک میزنی از توش عکس میگیری برا مام میفرستی خب؟😠

وای نه میگم اگه انشالله تو این دانشگاه درس خوندی یه تاپیک میزنی از توش عکس میگیری برا مام میفرستی خب ...

اره حتما ولی خوب چرا عصبانی شدی؟

رک باشم باید بگم اگر شرایط مالی بسیار خوبی دارید یا اگر داشنگاه های اونجا بهتون درخواست دادن و دنبالتونن برین استرالیا‌.خاله من دوستا و اشناهایی ک میان رو خیلی ساپورت میکنه ولی خب نمیکشن دیگه اونا.تا حالا چندتاشون برگشتن ایران و فقط ضرر زدن به خودشون.اقایی بودع ک اینجا مهندس نفت بوده با درامد عالی اونجا راننده تاکسی شده

رک باشم باید بگم اگر شرایط مالی بسیار خوبی دارید یا اگر داشنگاه های اونجا بهتون درخواست دادن و دنبال ...

من خواهرم آمریکا رو دوست داره