2821
2789
عنوان

استرالیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2312 بازدید | 47 پست
خالم استرالیا زندگی میکنه.میتونه کمکتون کنه شما فقط بگین از چه طریقی میخواین برین؟؟؟تحصیلی یا سرمایه ...

از طریق کار شما اطلاعاتی ندارید؟ 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
من فقط میتونم بگم بهت، خوشبحااااالت که داری میری ...

عزیز دلمممممم شما هم میری ولی خوب سخته دیگه من دلم برای ایران تنگ میشه در صورتی که تازه برای مهاجرت وکیل گرفتم و برای حل شدن کار ۱سال یا شایدم ۲ سال طول میکشه

برام صلوات میفرستی ؟ مرسی  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام شما در استرالیا زندگی می‌کنین یا میخوان اقدام کنید؟

خواهرمن ۳ساله درخواست داده هنوز ویزا ندادن اوناهم میخان به استرالیامهاجرت کنن مهاجرت شمادرسیه یاکاری؟

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
خالم استرالیا زندگی میکنه.میتونه کمکتون کنه شما فقط بگین از چه طریقی میخواین برین؟؟؟تحصیلی یا سرمایه ...

سلام خانمی ممنون میشم اگر اطلاعاتی بده 😘

تحصیلی تحصیلم هم فوق لیسانس کارشناسی ارشد

بهتون پیشنهاد میکنم اگر برای تحصیل میرید از طریق دانشگاه اقدام کنید و اگر مهاجرت میکنید باید جیب پر ...

از حالا هم برای تحصیل و مهاجرت اومدم داریم با خواهرم پولامونو جمع میکنیم هزینه بالایی باید داشته باشه

از حالا هم برای تحصیل و مهاجرت اومدم داریم با خواهرم پولامونو جمع میکنیم هزینه بالایی باید داشته باش ...

دانشگاه اونجاهم هزینه بالایی داره وفک کنم ی مبلغی روباید از قبل پرداخت کنی .کاری هم بخاوی بری زبانت باید عالی باشه 

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
دانشگاه اونجاهم هزینه بالایی داره وفک کنم ی مبلغی روباید از قبل پرداخت کنی .کاری هم بخاوی بری زبانت ...

من زبان ایران اروپا میرم دپارتمان بزرگسال عالیه

نه دیگه ۵ ۶ سال نیست حداقل  ۴ ۳ سال

نه آخه مونده به چه قصدی بخواد بری برا تحصیل یکساله میاد کار اینا طول میکشه ازدواج ۲ ۳ سال پناهندگی تا ۱۰ سال طول میکشه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بعد باید آیلتس یا تافل اینا بگیری بری وزارت کلی سوال جواب از الان اقدام کنین برای تحصیل برین راحت تره

یا اگه فامیل اینا دارین دعوتنامه بفرستن یا برا سفر برین شاید نتونستین بمونین

در کل انشالله هر چه سریعتر کارتون جور بشه برین❤💋 عزیزم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!