2821
2789
عنوان

آی وی اف

218 بازدید | 33 پست

سلام خوبین .😍 دوستان سوالم اینه ممکنه با وجود استراحت مطلق بعد از کاشت بارداری اتفاق نیفته؟؟؟علتش چیه اگه درسته؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله،خیلی علت های مختلفی میتونه داشته باشه،ضعیف بودن جنین،ضخامت کم رحم،اینکه جنین نتونه لانه گزینی کن ...

ضعیفی جنین مربوط به چیه؟

استراحت مطلق اشتباهه! ولی چه با استراحت چه بی استراحت امکان منفی شدن هست

چرا اشتباهه؟

ضعیفی جنین مربوط به چیه؟

وقتی تخمک و. اسپرم رو تو فضای ازمایشگاه لقاح میدن طبق کیفیتش درجه بندی میکنن!به شما نگفتن جنینتون A هست یا پایینتر؟؟

ممکنه از تخمک ضعیف یا اسپرم ضعیف باشه

وقتی تخمک و. اسپرم رو تو فضای ازمایشگاه لقاح میدن طبق کیفیتش درجه بندی میکنن!به شما نگفتن جنینتون A ...

نه نگفتن.فقط گفتن دوتا جنین باکیفیت گذاشتن.یزد رفتم.اسپرم همسرم فقط کم تحرکی ممکنه از اون باشه؟

چرا اشتباهه؟

میگن باعث میشه گردش خون کم بشه تو بدن وقتی استراحت مطلق هستین و خونرسانی به رحم کم بشه و در نتیجه جنین لانه گزینی نکنه

من خودم استراحت کردم ولی نه مطلق!کار سنگین نکردم اصلاااا کار خونه هم در حد دو سه تا لیوان شستن و غذای ساده درست کردن،یعنی اصلا طولانی نمی ایستادم

تمام پزشکای سراسر دنیا گفتن مشخص نیست که استراحت لازمه یا نه شما کاری رو کن که خودت ارامش داری اما کار سنگین و پیاده روی طولانی نکن

نه نگفتن.فقط گفتن دوتا جنین باکیفیت گذاشتن.یزد رفتم.اسپرم همسرم فقط کم تحرکی ممکنه از اون باشه؟

وقتی گفتن کیفیت خوبه خب خوبه دیگه...الان ازمایش دادین؟

بعضی وقتا بی علت جنین نمیتونه لانه گزینی کنه و به دیواره ی رحم بچسبه

چرا اشتباهه؟

چون استراحت مطلق جلوی حرکت خون در رگها رو میگیره! حتی دکتر و مرکز هم به ما میگفتن فقط کارهای سنگین و کششی انجام ندیم وگرنه زندگی روزمرمون رو داشته باشیم

وقتی گفتن کیفیت خوبه خب خوبه دیگه...الان ازمایش دادین؟ بعضی وقتا بی علت جنین نمیتونه لانه گزینی کنه ...

امروز روز ۱۳انتقالمه .بی بی چک زدم منفی شد.۱۵باید برم آز مابش

چون استراحت مطلق جلوی حرکت خون در رگها رو میگیره! حتی دکتر و مرکز هم به ما میگفتن فقط کارهای سنگین و ...

جدی؟؟من بیشتر استراحت کردم .نمازم و خدارو شکر نشسته نخوندم .وگرنه گفتن نشسته بخون

2824
2823
2791
2779
2792