2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4853101/اونایی-که-منتظر-فرزندن-بیان-با-هم-یه-کار-بزرگ-انجام-بدیم?postId=150166667

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

زود زدی عقب انداختی بارداری 

من 8روز از موعدم گذشته 2روز پیش زدم منفی شد

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد انشالله که باردارمیشم هرکی امضامو خوند واسم صلوات بفرسته تنبلی تخمدان دارم 😢😢😢
زود زدی عقب انداختی بارداری 

شما با چند فولیک دوقلو باردارشدید

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟

تا ی هفته صبر کن عزیزم تا تستت مثبت نشده ازمایش نرو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
برویه ازمایشگاه بگوتیتربتا میدم اگه منفی باشه که منفیه ایشالامثبت میشه 

باید دکتر بنویسه هزینش چقده

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد انشالله که باردارمیشم هرکی امضامو خوند واسم صلوات بفرسته تنبلی تخمدان دارم 😢😢😢