سلام خانوما...من ناخنکار هستم..امروز صبح بیبی چک زدم و متوجه شدم که باردارم😋الان میتونم به کارم ادامه بدم و ماسک بزنم حین کار؟؟؟؟لطفا اگر کسی میدونه راهنماییم کنه
.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه
من فقط ب ای خودم انجام میدادم دیگه بخاطر بوی مواد انجام نمیدم هرچقدرم ماسک باشه بنظر من اگه یه درصدم اون بوی مواد ضرر داشته باشه براش بهش برسه ظلم از نظر من ولی بهتر با دکترت صحبت کنی
😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.