2777
2789
عنوان

قد دختر 12ساله

542 بازدید | 22 پست

بچه هاالان توگوگل خوندم نوشته بود قد دختر 12ساله باید 150 باشه دخترمنم قدش 150هست ولی چرا بنظر من کوتاه میااااد هنوزم جای رشد داره چون بلوغ نشده دوستاش قداشون 170 هست اینم هی میگه من کوتولم بنظرتون دخترم قدش متناسبه یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم تا ۱۷سالگی رشد میکنه فک‌کنم همون ۱۶۰بشه  قد شما و همسرتونم معمولیه دیگخ

160 بشه خوبه ..دخترعموشم مثل دخترم بود قدش کوتاه بود ولی توی دوم راهنمایی قدش یدفعه رشد کرد الان قدش 168هست دخترمم همش ارزو میکنه قدش بشه مثل دخترعموش 

هزیزم انشاالله که میشه به تغذیش خیلی برس اینم خیلی مهمه

پارسال بردمش دکتر تعذیه توی 15روز دوسانت بلند شد ولی دیگه لج کرد نخورد ماه پیش هم 2سانت رشد کرد چون مکمل تغذیه ای میخورد این ماه نخورد چون باردارم زیاد نرسیدم بهش   

دختر من ۱۱ سالشه ۱۴۰

یعنی کوتاهه؟ آخه من و باباش بلندیم😞

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره