2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

796 بازدید | 30 پست

دوستان میشه اگر کسی تجربه ای داره کمکم کنه؟

من هفته ۶ بارداریم. دو روز پیش لکه بینی داشتم . به دکترم پیام دادم گفت شیاف بذار و استراحت کن و برو سونوی واژینال بده . (به خاطر کرونا ویزیت حضوری ندارم. نسخه نداشتم )

سونوگرافی بدون نسخه واژینال انجام نداد. گفتم عیب نداره شکمی انجام بده. این شد نتیجه اش:

ساک حاملگی قطر متوسط ۱۶ میلیمتر 

هماتوم پری ساک  با ابعاد ۱۶×۸

فتال پول مشاهده نشد.

الان دکترم پیام داده بارداری ممکنه پوچ باشه. ولی سونوگرافی گفت دو هفته دیگه بیا برای ضربان قلب جنین.

از صبح دیوونه شدم... تو این اوضاع جایی هم نمیشه رفت... کسی هست کمک‌کنه؟ واقعا بارداری پوچه؟

عزیزم نگران نباش ، به خدا توکل کن و پیگیر باش 

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم اولا ان شاءالله که مشکلی برات پیش نمیاد و تا میتونی برو یه دکتر درست وحسابی ،غیرحضوری که نمیشه 

اگرم باردایت پوچ باشه زودتر برو برای درمان که خدایی نکرده کار به کورتاژ نکشه 

استراحت کن تا دوهفته دیگه  بعد برو سنو قلب انشالله که صداش بشنوی 

اگه خدایی نکرده پوچ باشه خودش دفع میشه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
از صبح دارم دنبال دکتر میگردم... همه وقتا پره... ممنونم به اورژانس صارم کسی کمک‌میکنه؟ 

عزیزم اگه علایم بارداری نداری پوچه 

مثل حالت تهوع یا سینه درد 

الان با سونو وازینال بایدجنین دیده بشه 

عزیزم من درکت میکنم چون دقیقا الان عین شما هستم 

۵هفته رفتم دکتر گفت فقط ساک میبینم جنین نیست 

۷هفته و۲روز رفتم بازم همینو گفت 

دگ طاقت ندارم ۲هفته صبر کنم امروز ۸هفته و۲روزمه میخوام بازم برم سونو 

بنظرم شما زود رفتی یکم صبر کن حداقل آخر۸هفته برو مطمعن بشی

از صبح دارم دنبال دکتر میگردم... همه وقتا پره... ممنونم به اورژانس صارم کسی کمک‌میکنه؟ 

هر کاری بکنی باید دوهفته صبر کنی اگر پوچ نباشه باید دوهفته دیگه رشد کنه 

ان شالله که پوچ نیست ولی اگر هم باشه خودش دفع میشه احتیاج به کار خاصی نیست بکنی 

عزیزم من درکت میکنم چون دقیقا الان عین شما هستم  ۵هفته رفتم دکتر گفت فقط ساک میبینم جنین نیست& ...

دیگه ۸ هفته صدای قلب باید شنیده شه... منم نمیتونم صبر کنم اصلا... همش دارم حرص میخورم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792