royaybaghegi مدیر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 53 پست سلام خانما با بی بی چک کی فهمیدین باردارین؟من زمان باکیت پررنگ اقدام کردم امروز دوروز قبل پری بی بی منفی بود یعنی امیدی نیس؟ السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین 1399/05/21 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 عزیزم مگه چن وقته اقدامی؟ صبر کن از موعدت گذشت بعد بزار پنج شش ماهه ماه پیش ده روز جلو انداختم همه گفتن این ماه باردارمیشی کیتمم پررنگ بود السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 عیبی نداره ایشاالله دامنت سبز میشه مرسی انشاالله خیلی هولم السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 زود زدی بذار حد اقل سه چهار روز از موعدت بگذره ممکنه لقاح دیر اتفاق افتاده باشه شما کی فهمیدی؟ السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
پریناز۷۸۸۹ عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 6057 واقعا بعدش مثبت شد شما زمان تخمگذاری اقدام داشتی؟ از کیت استفاده نکردم ولی یه روز در میون اقدام داشتم بعد ۱۵ بیخیال شدم گفتم نیستم دیگ ۲۰ روز دوباره زدم مثبت شد بتا هم ۴۹۷ بود مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51088 شما کی فهمیدی؟ من خودم روز موعدم زدم یه خط خیلی کمرنگ افتاد بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 من روز پری یه هاله انداخت یکی دوروز صبر کن بعد دوباره بزار هالش خیلی کمرنگ بود؟ یامشخص بود؟علائم داشتی؟اقدامت کی بود؟ السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
ayda7222 عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 1483 من خودم اینطوری چون خیییلی بی بی چک منفی دیده بودم دیگه دفعه گذاشتم ده روز از موعدم گذشت بعد گذاشتم ... گلم اقدامت چجوری بوده؟یه شب در میون؟چند شب اقدام داشتی؟
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 از کیت استفاده نکردم ولی یه روز در میون اقدام داشتم بعد ۱۵ بیخیال شدم گفتم نیستم دیگ ۲۰ روز دوباره ز ... چقدردیر علائم نداشتی؟ السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
شهرزاد_قصه_هاااااام عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13491 پنج شش ماهه ماه پیش ده روز جلو انداختم همه گفتن این ماه باردارمیشی کیتمم پررنگ بود اوه پس هنوز خیلی زوده عجله نداشته باشمن ۲ سال طول کشید باردار شدم هیچ مشکلی هم نداشتیم خیلی هم از گیت استفادل کردم ولی نتیجه نگرفتم دیگه این آخریا بیخیال بودم اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 من خودم روز موعدم زدم یه خط خیلی کمرنگ افتاد خیلی کمرنگ یامشخص بود؟علائم نداشتی؟ السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
شیطونڪ عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2566 نمیدونم عزیز.....من دیروز زدم ی هاله کمرنگ انداخت ولی علائم پری دارم .....دارم پری میشم میتونه ازبارداری باشه😍
پریناز۷۸۸۹ عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 6057 چقدردیر علائم نداشتی؟ بر عکس بعضیا ک تخمک گذازیشون ۱۴ یا۱۶ روز قبل پریوده تخمک گذاری من نزدیک پریودم بوده واس همین دیر نشون داد مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51088 خیلی کمرنگ یامشخص بود؟ علائم نداشتی؟ علائم که همون علائم پریودی بود نه خیلی کمرنگ بود اولش کا اصلا دیده نمیشد فکر کردم توهم زدم 😁 بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ژیگوول۲۲ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4554 هالش خیلی کمرنگ بود؟ یامشخص بود؟ علائم داشتی؟ اقدامت کی بود؟ خیلی کم رنگ بود.دوروز بعدش پررنگ شد.علائمم کمر درد شدید بود.یه روزدرمیونم اقدامم بود
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 اوه پس هنوز خیلی زوده عجله نداشته باش من ۲ سال طول کشید باردار شدم هیچ مشکلی هم نداشتیم خیلی ... وای خدا یعنی نیستم دوسال انتظار خیلی سخته که😔انشاالله بسلامتی واس فندوقت صلوات فرستادم السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین