2777
2789
عنوان

زنداداشم

327 بازدید | 10 پست

بچه ها زنداداشم مشکوک به کروناس نرفته تست بده ولی دو روزه هی بگیر نگیر داره حالش ۱ساعت خوبه ۲ساعت بد انقدرم بی ملاحظه اس که ما خونه پدرم اینا بودیم پاشده اومده اونجا درسته هنوز معلوم نیست ولی اگه یک درصدم باشه اگه یکی از ما بگیریم چی آخه

لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...

خواهرزاده زن داداش من گرفته بود بعد فکر ککن همکارن منم تازه زایمان کرده بودم 3ماه رعایت کرده بودیم این پاشد اومد بعدا گفت خواخرزاده ام گرفت. ما هیچ ما نگاه😳

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به برادرت بگو فعلا نیاید خونه بابا تا ببینیم چی میشه و اگه گوش ندادن به خودش بگو

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
خب رک بهش بگین این قضیه رو ک تا وقتی اینجوری نیا لطفا تو قرنطینه بمون..

چون اون یکی عروسمون هم بود دیگه جرات نداشتیم به این بگیم نیا

خواهرزاده زن داداش من گرفته بود بعد فکر ککن همکارن منم تازه زایمان کرده بودم 3ماه رعایت کرده بودیم ا ...

واقعا چقدر بی ملاحضه منم یکی از خواهرام بارداره اون اگه بگیره نه دارویی میتونه مصرف کنه نه چیزی

چون اون یکی عروسمون هم بود دیگه جرات نداشتیم به این بگیم نیا

اخه گلم وقتی خودش مراعات نمیکنه باید گفت هرچند ناراحت شه طرف .. جون ادم ک شوخی نیست 

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇

حتما داداشت زوري ميارتش

مام زوري ميريم خونه مادرشوهر والا

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
حتما داداشت زوري ميارتش مام زوري ميريم خونه مادرشوهر والا

من زوری بهم میگن بیا خونمون نرم کلی مادرشوهرم زنگ میزنه دعوا وووو

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
من زوری بهم میگن بیا خونمون نرم کلی مادرشوهرم زنگ میزنه دعوا وووو

نه بابا اونا مارو به يه ورشون حساب نميكنن شوهرم چسبيده بهشون هي برييييم بريييييييم

انگار فرش قرمز پهن كردن برامون

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
واقعا چقدر بی ملاحضه منم یکی از خواهرام بارداره اون اگه بگیره نه دارویی میتونه مصرف کنه نه چیزی

خانم عزیز شوخی که نیست امروز یه خانمِ جوون با کرونا مرد دخترِ بیست روزش بی مادر شد 😭😭😭😭شوخی که نیست اون حالیش نیست شما برگردید خونه هاتون😡😡😡

هیچ ظلمی ابدی نیست دنیا گرد است پس با آرامش زندگی کن 💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز