2777
2789
عنوان

چرا واقعا؟؟؟

132 بازدید | 19 پست

بچه ها داشتم به این فکر میکردم که ماها چ موجودات ضعیفی هستیم دو دقیقه نفسمونو بگیرن از بین میریم ینی قشنگ به یه مو بندیم به یه تصادف به یه ضربه به سر به یه پرت شدن ناگهانی ... چرا قدر لحظه هارو نمیدونیم چرا انقدر زندگی رو سخت میگیریم چرا واقعا؟؟؟؟

نمیدونم چجوری حسمو بگم شاید قلمم خوب نیست واقعا هنگم! 

این فکرا یدفه ای تماما به ذهنم هجوم آورده با کلی فکرای کوچولوی قشنگ نمیدونم لطف خداست جواب التماسای هر شبمه هر چی که هست قشنگه

دوست دارم فکرامو با شما شریک شم دوست جونیا مرسی که وقتتونو برام گذاشتین🙃🤗❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی واقعا خیلی کوتاه تر از اون چیزیه که ما فکرشو کنیم واقعا  باید از تک تک لحظه ها استفاده کر ...

دقیقا من خیلی دنبال خدا گشتم آخر سر تو آدمای دور و برم پیداش کردم اون ادمی که کارش بهم افتاده بود ادمی که بهم اعتماد کرده بود فهمیدم محبتشو با عزیزام برام فرستاده

عیب نداره من میگم چون خیلی دلم خواسته😂

مثلا در اتاقمو یه هفته ببندم برم تو قعر دعا مثل اونموقع و محو شم اصن

دلم میخواد اینبار یاد ایام کنم تو حموم با کف فراوون داد بزنم با جیغ آبجیم صدامو بیشتر ببرم بالا😃😂

اگه بدونین چه هدفایی دارممم کوچیک و بزرررگ شاید بعضیاشم بچگانه بعضیاشونم خیییلی بزرگانه

مثل قدیم یه دفتر صورتی بردارم هی با خودم حرف بزنم و رویاهامو بنویسم ولی اینسری میخوام هدفگذاری کنم و براش تلاش کنم ببینم چه ذوقی داره بعد یکسال بهش رسیدن!!!

کسی تجربش کرده عایا؟